Gratis e-magasin med kvindetema

Fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, er i luften med et nyt nummer. Magasinet kan hentes helt gratis i App Store og Google Play og er tilpasset både tablet og smartphone. Stort tema om kvindefodbold.


Nyt nummer af Jysk Fodbold er nu tilgængeligt i App Store eller Google Play. Magasinet har et stort tema om kvindefodbold og er helt gratis. Foto: Henrik Bjerregrav.


Det er med et stort tema om kvindefodbold, at DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, netop er blevet tilgængeligt i App Store og Google Play. Du kan hente det helt gratis lige her.

I magasinets tema om kvindefodbold tester vi blandt andet ti myter om netop kvindefodbold. Til at hjælpe os med at be- eller afkræfte myterne har vi Danmarks førende ekspert i kvindefodbold, Laila Ottesen, samt en erfaren kvindetræner og naturligvis også en aktiv kvindespiller. Temaet består også af en stribe artikler, som selvsagt har kvinder og kvindefodbold i centrum, fx har vi talt om forskellen mellem kvinde- og herrefodbold med to kvinder, som i efteråret optrådte i en Serie 5-herrekamp. De kommer med et par skarpe betragtninger.

Der er også portræt af en ægte kvindelig ildsjæl, en ung muslimsk pige, der spiller med tørklæde, samt den nye formand for DBU Jyllands Seniorudvalg, Lene Bengtsson. Som et lille kuriosum har vi brygget en test sammen, hvor du kan finde ud af, hvor meget(eller måske hvor lidt) du ved om kvindefodbold.

Få mere ud af opstarten

Udover temaet har vi besøgt AGF’s fysiske træner, som kommer med et par gode råd til, hvordan du på en simpel måde tester dine spilleres fysiske form og kan se, hvor der er behov for forbedringer – noget som især er brugbart her i opstartstræningen. Vi har som altid en stribe reportager fra de jyske breddeklubber, blandt andet fra Sønderborg Inter, hvor de efter et par kedelige episoder skriver fairplay-kontrakter med spillerne.

Vi snyder dig heller ikke for de faste elementer i form af træningsøvelser, analyse af en storkamp, klumme, Stafetten og Update.

Hent det nye e-magasin her.

Præsentation af e-magasinet

Her kan du se en kort introduktion af Jysk Fodbold som interaktivt e-magasin:

Log ind