Fasthold de unge med sjov træning

Du kan stadig nå at tilmelde dig seminaret om teenagetræning med Morten Bruun og Kent Tornøe. Der er tilmeldingsfrist fredag den 3. april.


Morten Bruun er en af instruktørerne på DBU Jyllands seminar om træning af teenagere. Foto: Henrik Bjerregrav.


Morten Bruun, fodboldkommentator og U17-træner i IF Lyseng, og Kent Tornøe fra FC Midtjyllands fodboldakademi er instruktører, når DBU Jylland afholder internatseminar om træning af teenagere den 10. og 11. april på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

De to karismatiske trænere viser dig, hvordan du kan strikke en fed fodboldtræning sammen til de drengehold, som til dagligt spiller i rækkerne fra U13 til U19. Du vil også få gode råd til, hvad du ellers kan gøre for at holde drengespillerne i fodbolden i en hverdag, hvor der er mange andre tilbud og fristelser.

Se mere om indholdet og programmet for seminaret her.

Seminaret er et internatseminar, hvilket vil sige, at der er mulighed for overnatning. Ved at tilbringe aftenen på fodboldcenteret får du mulighed for at udveksle erfaringer med andre trænere med de samme interesser og udfordringer som dig i et mere uformelt forum.

Tilmeld dig senest den 3. april

Prisen for at deltage på seminaret er kr. 1395,- pr. person inkl. overnatning i dobbeltværelse. Ønsker du ikke at overnatte på stedet, er prisen kr. 995,- pr. person.

Fristen for at tilmelde dig seminaret er fredag den 3. april. 

Tilmeld dig her 

Se mere
Drengetræning: Gør det sjovt at blive bedre 

Log ind