Børnetræning - ideal og virkelighed

På Store Børnetrænerdag sætter DBU Jylland fokus på, hvordan du som træner kobler DBU’s anbefalinger til børnetræning sammen med træningen hjemme i din egen klub. Det foregår fire steder i Jylland i april og maj.



Store Børnetrænerdag afholdes fire steder i Jylland: Storvorde, Spjald, Tilst og Skærbæk. Det første seminar foregår i Storvorde onsdag den 15. april, mens seminarerne i Spjald og Tilst afholdes henholdsvis mandag den 20. april og mandag den 27. april. Sidste chance for at deltage i Store Børnetrænerdag er mandag den 18. maj i Skærbæk. 

Børnetrænerseminarerne henvender sig til dig, der træner spillere i årgangene U6 til U12.

Praktik og gruppearbejde

Store Børnetrænerdag starter med praktik på banen, hvor fokus ligger på instruktion af øvelser for børn. Dernæst vil to kompetente DBU Jylland-instruktører holde et oplæg om trivsel, læringsrum og gruppedynamik. 

Efterfølgende står der gruppearbejde på programmet. Sammen med dine medkursister får du mulighed for at diskutere, hvordan I kan koble DBU’s anbefalinger til den ideelle børnetræning sammen med den træning, som foregår ude i jeres klubber. Med udgangspunkt i gruppearbejdet vil de væsentligste pointer fra diskussionerne blive vendt i en fælles debat. 

Formålet er, at du som træner får indblik i DBU’s anbefalinger til børnetræning samt erfaringer og holdninger fra medkursister, så du ud fra den viden, du har fået, kan tilpasse din egen træning til virkeligheden i din klub – på de præmisser og ud fra de muligheder, som er til stede der.

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig det enkelte seminar ved at klikke i skemaet nedenfor:

Dato
Tid
Sted
Tilmeld
Onsdag den 15. april
Kl. 17.30-21.00
Storvorde
Tilmeld
Mandag den 20. april
Kl. 17.30-21.00
Spjald
Tilmeld
Mandag den 27. april
Kl. 17.30-21.00
Tilst
Tilmeld
Mandag den 18. maj
Kl. 17.30-21.00
Skærbæk
Tilmeld

Der er tilmeldingsfrist til det første seminar i Storvorde onsdag den 8. april. Prisen for at deltage på et børnetrænerseminar er 525 kr. pr. deltager.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Store Børnetrænerdag, er du velkommen til at kontakte David Kiær Nielsen på mail dakj@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9960.

Se mere:
Seminar: Sæt fokus på forsvaret 
Seminar: Forsvar dit hold med bolden

Log ind