MENU

Stig Tøfting som Serie 4-spiller

Man siger, det ikke er en god idé at slå græsset i regnvejr. Det er nu alligevel, hvad der kommer til at ske på Fredensvang i aften, når AGF og AC Pink Panthers mødes i Serie 4. Stig Tøfting, også kendt som ”Plæneklipperen”, er nemlig på holdkortet.Stig Tøfting har prøvet lidt af hvert på en fodboldbane - og i aften kan han også skrive "Serie 4" på fodbold-CV'et. Foto: Fodboldbilleder.dk
Han har deltaget i to VM-slutrunder, ligesom han også har repræsenteret Danmark to gange ved EM. Han har spillet i Superligaen, Premier League, Bundesligaen… og nu også Serie 4.

Når AGF’s hold i Serie 4, pulje 67, i aften tager imod AC Pink Panthers, så er det nemlig blandt andet med ”Plæneklipperen” på holdkortet.

For når hjerteklubben beder om hjælp, så tropper man op.

Frank Pingels søn bad om hjælp

Dåbsattesten afslører at Stig Tøfting er 45 år gammel, og til dagligt holder han sig til kun at tørne ud for AGF’s hold i Oldboys 50+ rækken. Men han blev alligevel lokket med på Serie 4-holdet af sønnen til en tidligere holdkammerat.

- Det er faktisk Frank Pingels søn (tidligere AGF-spiller, red.), som har fået mig til at give en hjælpende hånd. Først sagde jeg nej, men han pressede jo på, den unge gut, og så tænkte jeg ”hva’ faen”, og sagde ja. Man er vel klubmand, siger Stig Tøfting, som understreger, at debuten på Serie 4-holdet nok også bliver den eneste optræden for holdet. 

Stig Tøfting er meget bevist om egne svagheder, men er noget mere tøvende, når snakken går på styrkerne.

- Vi kommer sikkert til at møde nogen, som jeg kunne have været far til, så det er nok ikke hurtigheden, jeg tager dem på. Men jeg er nok okay til at ligge de rigtige steder på banen, lyder det fra klubkoryfæet.

Peter Graulund også på holdkortet

Stig Tøfting er ikke ene om at strø stjernestøv ud over Serie 4-topopgøret. Da han selv havde sagt ja, overtalte han nemlig en anden af klubbens tidligere topspillere til at trække AGF-trøjen over hovedet.

- Peter Graulund deltager også, og han er helt sikkert i rigtig god form, siger Stig Tøfting, inden han forklarer, hvorfor fodbolden stadig trækker, selv om han ikke længere får penge for at spille.

- Jeg tror, jeg ville have spillet igennem hele mit liv – også selv om jeg ikke var blevet professionel. Ved at spille fodbold får jeg noget motion, og så er det meget hyggeligere end at tage ud og løbe en tur i skoven. Man tænker slet ikke ligeså meget over de meter man løber, konkluderer han.

Følg DBU Jylland på Facebook

Få alle de gode historier fra den jyske breddefodbold på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold.

You shall not pass! Stig Tøfting er på holdkortet i en Serie 4-kamp i aften. Av, av!Se, hvem han også har overtalt til at trække i den hvide trøje i aften...

Posted by Jysk Fodbold on 2. juni 2015

Log ind