MENU

Sidste udkald: Spil pokalfodbold til efteråret

10, 9, 8, 7, 6.... Nedtællingen er gået igang, og det er nu du skal til tasterne, hvis dit ungdoms- eller seniorhold skal spille pokalfodbold efter sommerferien.Skal dit hold spille pokalfodbold til efteråret? Foto: Lars Bo Nielsen
Pokalfodbold er noget helt særligt. 

Til efteråret kan I igen prøve kræfter med pokalfodbold, når DBU Jyllands Pokalturnering, som i ungdomsrækkerne bærer navnet ”Faxe Kondi Ungdomspokalen", nok engang bliver sparket i gang til efteråret.

Der er dog ikke tid til at overveje for lang tid: Hvis I ønsker at deltage, er det nemlig nu, I skal til tilmeldingstasterne, for på søndag, 5. juli, er der nemlig tilmeldingsfrist.

Tilmeld dine hold her.

Pokalen løftes først til foråret

Bliv et af de mange hundrede hold, der hvert år deltager i DBU Jyllands Pokalturnering. Også seniorhold kan være med i opløbet. Således kan herrehold fra Serie 5 og Serie 6 deltage i turneringen, ligesom hold i Serie 1 og Serie 2 kvinde kan deltage. Kampene starter i efteråret 2015 og slutter med finaler i juni 2016.

Pokalturneringen udbydes i følgende rækker:

Herrer
Kvinder
U19 Drenge
U17 Drenge
U16 Drenge
U15 Drenge
U14 Drenge
U13 Drenge - 8:8
U19 Piger
U17 Piger
U15 Piger
U14 Piger
U13 Piger - 8:8

Tilmeld hold online

Som altid kan du tilmelde hold online via KlubOffice.

Yderligere information

Vil du vide mere? Så besøg DBU Jyllands webafsnit om Faxe Kondi Ungdomspokalen og DBU Jyllands Pokalturnering. Første runde offentliggøres 8. juli.

Log ind