MENU

Seriehold har fået otte røde kort i ni kampe

Et sønderjysk Serie 5-hold har fået flere røde kort end noget andet hold i de jyske serierækker i denne sæson. Hele otte gange har en af holdets spillere fået marchordre i denne sæson – i bare ni spillede kampe.Dommerne har ofte haft kortet fremme overfor sønderjyske Hovslund GF.
100 minutter.

Længere er der ikke gået imellem, at en spiller fra den sønderjyske klub Hovslund GF har måttet forlade banen i en kamp i DBU Jyllands turnering efter et rødt kort.

I alt otte røde kort i bare ni spillede kampe er det blevet til for holdet, som til dagligt spiller i Serie 5, pulje 150.

Det er flest af alle hold i de jyske serierækker, og en uheldig tendens, som der skal sættes en stopper for, lyder det fra holdets træner, Kevin Hansen. Røde kort er nemlig lagt fra noget, som man ønsker at samle på.

Adfærd er ikke i orden

Kevin Hansen er bestemt ikke tilfreds med de mange udvisninger, som han mener skyldes et hold med unge spillere og en sæson under forventninger.

- Det er fandengalme ikke i orden! Det ved spillerne også godt. Jeg har snakket med dem, som har fået rødt og sagt ”helt ærligt mand, nu skal du slappe lidt af”, for de sætter jo også holdet i en ekstrem dårlig situation, for vi har i forvejen en smal trup, og er noget pressede når vi mangler nogen, siger træneren, som mener, at de røde kort skyldes frustrationer over en sæson under middel.

- Sidste sæson var vi tæt på at rykke op i Serie 4, og så kommer vi ind i den her sæson med akkurat det samme hold – og så knækkede flaget. Drengene havde redet på en bølge, så de blev meget frustrerede over, at det ikke fungerede på banen, og at vi har fået nogle dumme nederlag. Og vi har et hold med meget unge spillere, som så har haft svært ved at håndtere det. Men det er igen undskyldning, understreger han.

Noget vi skal arbejde med

Kevin Hansen er træt af de mange udvisninger som blandt andet betyder, at holdet starter næste sæson med to mand i karantæne.

- Det er helt klart noget, som jeg vil tage op igen, når vi begynder efter sommerferien. Der nogle af gutterne som har noget, de lige skal arbejde med, siger han og understreger, at holdet allerede er blevet rost af nogle af dommerne for at være gode til at dysse spillene ned og fortælle dem, at de skal slappe lidt af.

Og det skal i hvert fald ikke være jagten på resultater, der skal presse spillerne til udvisninger, understreger træneren på syngende sønderjysk:

- Nu skal spillerne bare hygge sig og spille noget fodbold. Det er det eneste pres de har, afslutter han.


Log ind