Se pointregnskabet i serierækkerne

I Serie 4 er der dømt oprykning til efterårets Serie 3 for de 12 bedste hold på andenpladsen, mens de 24 bedste toere i Serie 5 kommer i Serie 4. I bunden af Serie 4 kæmper 36 hold på 6. pladsen om kun 12 pladser i efterårets Serie 4.

Dario-drenge i oprykningskamp

Hvordan er perspektiverne for dit seriehold? Foto: DBU Jylland


Regnestykket for serierækkerne er snart nået til et punkt, hvor der skal slås to streger under.

Efter den kommende weekend, er det således tid til at gøre endelig op, hvem der rykker op og ned, og hvem, der bliver i rækken i endnu en sæson.

DBU Jylland turneringer har sendt regnemaskinen på overarbejde for at give dig et overblik over, hvordan den aktuelle pointstilling ser ud i Serie 4 og 5, hvor der gælder nogle særlige regler for op- og nedrykning.

Tæt løb i Serie 4

Der er endnu intet, som er afgjort i Serie 4, hvor man lige nu skal have et pointgennemsnit på 2,23 og en solid plusmålscore, for at være inden i varmen, blandt de 12 bedste hold på andenpladsen.

I den anden ende af Serie 4-tabellen, blandt holdene på sjettepladsen, er det ikke mindre spændende.

Her skal man lige pt. kunne præstere et pointgennemsnit på 1,13, for at være på den gode side af den stiplede linjen i tabellen. Netop nu er det FC Ljiljan, som står noteret for det magiske tal.

Også blandt Serie 5-andenpladserne, hvor de 24 bedste hold rykker op sammen med førstepladsen, er der netop nu otte hold, som er noteret for 2,11 point, hvilket for dem med bedst målscorer, betyder en plads i det gode selskab.

Se hele stillingen

Du kan se hele stillingen her, hvor det også fremgår, hvor mange kampe, de forskellige hold har spillet.

Log ind