MENU

Nu kan du se alle efterårets puljer

Nu er efterårets puljer i DBU Jyllands turneringer på nettet. Du kan se dem her på www.dbujylland.dk.Nu kan du få syn for sagen: Efterårets puljer er online. Grafik: Martin Weibel


For mange jyske breddetrænere og fodboldspillere er offentliggørelsen af de nye puljer i DBU Jyllands turnering en mærkedag.

Og der er godt nyt til de ventende: DBU Jylland Turneringer og DBU Jyllands fire regionskontorer har nemlig netop offentliggjort efterårets puljer i alle rækker. Fra serieholdene til 11-mandsturnering.

Du kan finde din pulje her

Nu skal der indtastes kamptidspunkter

Hvis du er kampfordeler, så skal du dog ikke nøjes med at kigge på de nye puljer. Fra i dag og frem til onsdag den 8. juli kl. 23.59, kan du nemlig indtaste kampenes tidspunkter i KlubOffice.

Ved at indtaste de kamptidspunkter til klubbens hold, kan I undgå at få tildelt vilkårlige spilletidspunkter.

Det kan være relevant, hvis I har flere hold, som skal deles om samme bane, eller hvis I fx har tradition for at spille kampene på et bestemt tidspunkt på dagen.

Husk pokaltilmeldingen

Til efteråret kan I igen prøve kræfter med pokalfodbold, når DBU Jyllands Pokalturnering, som i ungdomsrækkerne bærer navnet ”Faxe Kondi Ungdomspokalen", nok engang bliver sparket i gang til efteråret.

Hvis I ønsker at deltage, er det dog nu I skal til tilmeldingstasterne. På søndag – den 5. juli - er der nemlig tilmeldingsfrist.

Alle ungdomshold fra U13 til U19 kan deltage – og i øvrigt også de lavest rangerede seriehold i herre- og kvinderækkerne:

Pokalturneringen udbydes i følgende rækker:

Herrer
Kvinder
U19 Drenge
U17 Drenge
U16 Drenge
U15 Drenge
U14 Drenge
U13 Drenge - 8:8
U19 Piger
U17 Piger
U15 Piger
U14 Piger
U13 Piger - 8:8

Også her kan du tilmelde hold online via KlubOffice.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte DBU Jylland Turneringer på 8939 9979 eller på mail, info@dbujylland.dk

Log ind