MENU

Jysk Fodbold med et sundhedstjek

Du kan nu hente en spritny udgave af DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold. Magasinet har et stort tema om fodbold og sundhed, blandt andet med historien om Johannes Lund, der har tabt sig 50 kilo ved at spille fodbold.


Jysk Fodbold er ude med et nyt nummer, hvor der er et stort tema om fodbold og sundhed. Foto: Henrik Bjerregrav.


20-årige Johannes Lund vejede 130 kilo i efteråret 2014. I dag vejer 81,8 kilo. Det er et helt utroligt vægttab på blot otte måneder. Forvandlingen er kommet efter en markant livsstilsændring, hvor slik og sodavand er byttet ud med nødder og danskvand. Samtidig er Johannes også begyndt at dyrke motion – og ikke mindst spille fodbold. Han sender en stor tak til Silkeborg Boldklub for deres støtte i den svære kamp mod kiloene.

- Klubben har været fantastisk. Uden hjælp og opbakning fra klubben og mine holdkammerater havde jeg aldrig klaret det her vægttab, siger den unge Serie 5-angriber. Se video med Johannes Lund.

Historien om Johannes Lund er blot et enkelt element i Jysk Fodbolds store tema om sundhed. Du kan blandt andet også få en konkret opskrift på, hvordan du kan spise op til kamp for at have kroppens energidepoter bedst muligt forberedt, og komme med til træning hos en flok ældre herrer.

Magasinet henter du helt gratis på din tablet eller smartphone lige her.

Aars IK går nutiden i møde

I Aars IK har de via en lang række tiltag fået vendt medlemsflugt til tilgang, og især ungdomsspillerne bliver flere i den himmerlandske klub. Tiltagene er lavet med udgangspunkt i det moderne frivillige menneske, så alles arbejde giver mening for dem selv, og ingen skal føle sig overbebyrdede.

- Vores tidligere formand stod for et enormt arbejde i klubben. Sådan skal det ikke være længere. Arbejdet skal ikke bæres på få skuldre, men på mange, og det kan vi se bærer frugt, lyder det fra Aars IK’s kasserer, Per Nyborg.

Læs hele historien fra Aars IK, hvor de har turdet ændre i klubbens struktur – og har haft succes med det.

Fire ekstra træningsøvelser

Som altid er der bagerst i magasinet fire dugfriske træningsøvelser med dertilhørende videoanimationer. Derudover er der også fire ekstra øvelser til sprinttræningen, som kan give dine spillere de sidste og ofte nødvendige ekstra procenter på speedometeret.

Hele magasinet er frit tilgængeligt i App Store eller Google Play, hvor du kan hente det i tilpassede formater til både din tablet og smartphone.

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Læs også

Jysk Fodbold udelukkende som e-magasin

Log ind