MENU

Få live-opdateringer fra breddekampe

Med DBU's Fodbold App kan du nu tilmelde dig notifikationer på alle breddekampe, fra U13 til seriekampe og oldboys. Følg med i advarsler, mål og assists i de jyske breddekampe - live!En weekend kan nemt byde på mange kampe i lokalområdet, som du gerne vil følge.

Er dit hold med i et dramatisk oprykningsspil i Serie 4 eller scorer nabobyens bedste U14-spiller igen hattrick på 8-mandsholdet?
Eller måske vil du gerne opdateres live på de helt aktuelle JM-kampe?

Livescore notifikationer på DBU's Fodbold AppFå live-beskeder på din mobil

Med DBU's Fodbold App kan du nemt - helt gratis - tilmelde dig livenotifikationer på de kampe, du ønsker at blive opdateret på, hvis de livescores. Du klikker dig ind på den enkelte kamp og klikker på klokke-ikonet i øverste højre hjørne. Hvis der så til kampen bliver livescoret (se mere her), så læner du dig blot tilbage og venter på beskederne på din mobil.

Du kan tilmelde dig notifikationer på alle de kampe, du vil - hvis de bliver livescoret, får du beskeder helt automatisk.

Følg også med online

Også på DBU Jyllands hjemmeside kan du følge livescorede breddekampe, mens de bliver spillet.

Søg blot på livescore i resultatsøgningen på forsiden og så vælger du din kamp.

Vil du livescore din egen kamp?

Har du fået blod på tanden og ønsker at livescore en af din klubs kampe, så skal du først registreres i klubbens KlubOffice som livescoreindberetter og så kan du logge ind på app'en på din mobil og klikke dig frem. Det er helt enkelt og helt gratis.

Se mere om livescore her.


Log ind