Dispensationer skal søges forfra

For hold med aldersdispensationer skal der søges forfra til efterårets turnering. De følger nemlig ikke automatisk med fra forårsturneringen.

Elkjaerfoto.dk
Husk at søge om ekstraordinær dispensation forfra til efterårsturneringen (foto: Elkjaerfoto.dk)



Der kan være mange gode grunde til, at en spiller skal spille med på et børne- eller ungdomshold, som vedkommende efter reglerne er for gammel til.

Blot skal du huske at ansøge om en dispensation. Og til efterårets turnering skal du søge, uanset om du skal søge en ny eller bibeholde en dispensation. Der skal ikke søges på det antal kvartalsspillere, der lovligt må deltage på holdet. Kun på de spillere, der falder udenfor den kategori - en såkaldt ekstraordinær dispensation.

Det skal du huske

Det er smartest at vente med at ansøge om dispensation, indtil række og puljenr. er kendt. Disse felter skal du nemlig blandt andet udfylde på den online formular.

Oftest har klubben også et bedre overblik over holdsammensætningen i slutningen af sommerpausen.

- Der må påregnes lidt ekspeditionstid på grund af sommerferie, men vi skal nok få svaret alle, lover Ole Frandsen fra DBU Jylland Turneringer.

Bemærk desuden, at reglen om benyttelse af klassetrinsspillere (§ 8.2) falder bort efter forårsturneringen: § 8.2 I laveste niveau i U14 Drenge 11M og U15 Piger 11M er der mulighed for - uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden at der skal ansøges herom - at benytte op til 3 spillere fra samme klassetrin pr. kamp. Reglen blev indført pga. samarbejde med DBU Fyn og da samarbejdet ikke længere omfatter de 2 rækkers laveste niveauer, bortfalder reglen tilsvarende.

Her kan du søge


DBU Jylland - søg her
DBU Jylland Region 1 - søg her
DBU Jylland Region 2 - søg her
DBU Jylland Region 3 - søg her
DBU Jylland Region 4 - søg her

Se mere

Regler for at benytte spillere, der ikke opfylder aldersgrænser


  

Log ind