MENU

39 mål i vanvittig pokalkamp

39 mål og en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Sådan kan pokalkampen mellem Sundsøre FK og Nykøbing Mors IF i aftes opsummeres.Fotoet er uskarpt, men cifrene står lysende klart. Foto: Sigrid Stouby
- Det var en kanon oplevelse. Jeg har aldrig prøvet noget lignende!

Adrenalinen pumpede stadig rundt i årerne hos træneren fra Serie 3-holdet Sundsøre FK, John Meier, da DBU Jylland fangede ham onsdag morgen efter gårsdagens kamp i DBU Pokalen mod Serie 2-holdet Nykøbing Mors IF, hvor vinderen ville sikre sig adgangsbillet til sjette runde i DBU Pokalen.

En kamp, som sluttede med de helt usædvanlige cifre 20-19, og som blev skyllet ned med en god mængde sejrspilsnere i omklædningsrummet efterfølgende.

18 spark i træk uden at brænde

Trænerne havde inden kampen aftalt, at skulle det ende med uafgjort, så ville de gå direkte i straffesparkskonkurrence. Og da den ordinære spilletid endte uden scoringer var det netop evnerne fra kridtpletten 11 meter fra mål, som skulle afgøre udfaldet af kampen. 

- Vi startede med at aftale fem sparkere fra hvert hold, og her scorede alle sikkert. Efterfølgende scorede fire sparkere fra hvert hold, så stillingen nu var 9-9 uden, at der var blevet brændt et spark, lyder det fra John Meier.

- Så brænder først en af vores spillere og så en af deres lige efter, så stillingen er stadig 9-9, da de to målmænd begge sparker – og scorer. Og så må vi jo starte forfra med vores sparkere, siger han.

- Det sjove er, at forløbet er præcis det samme fra 10-10 til 19-19. Begge holds ni første sparkere scorer igen, og de samme to, som brændte deres første spark, misser igen chancen for at sparke bolden i kassen, og så er det igen op til målmændene at afgøre kampen, griner John Meier.

Spillere i ekstase

Da Sundsøre FK’s målmand først selv scorede og efterfølgende snuppede skuddet fra Nykøbing Mors-keeperen, kunne hjemmeholdet fejre den helt usædvanlige sejr.

- Spillerne stormede ned til vores målmand og jeg tror, at alle var lidt i ekstase. Det var en forløsning efter en lang og ekstrem spændende straffesparkkonkurrence, siger John Meier og understreger, at alle på holdet fortjener stor ros.

- Jeg synes, at alle har en lige stor aktie i sejren, men vores spiller, som brændte to spark, var nok lidt ekstra glad for, at vi trak det længste strå i sidste ende, siger han grinende, og understreger, at han sjældent har set så mange flotsparkede straffespark, som nærmest alle sammen blev placeret helt ude ved en af stolperne.

Lemvig GF venter

DBU Jylland har netop trukket lod til næste runde af DBU Pokalen, den faldt således ud, at det bliver et andet Serie 3-hold, Lemvig GF, som gæster den lille by nord for Skive. Og John Meiers pokaldrømme lever i bedste velgående.

- De spiller jo i Serie 3 ligesom os, så vi burde have en god chance. Én ting er sikkert: Vi behøver ikke øve straffespark. Det er på plads, griner han.

Se pokallodtrækningen

Du kan se hele pokallodtrækningen her.

Hvis Danmark nogensinde ender i en straffesparkskonkurrence ved VM, så vil vi have de her Serie-spillere på holdkortet!

Posted by Jysk Fodbold on 3. juni 2015

Log ind