Fairplay-plakater på vej til dit klubhus

Snart modtager alle jyske fodboldklubber to plakater, som skal være med til at sætte fokus på fairplay i børne- og ungdomsfodbold. De kan desuden – sammen med to øvrige plakater – downloades på dbujylland.dk.



”Min far blev ved med at råbe ad mig og mine holdkammerater. Det gjorde mig ked af det.”

Sætningen stammer fra én af to plakater, som DBU Jylland netop har sendt af sted til alle jyske fodboldklubber i forbindelse med respektkampagnen ”Et godt kampmiljø – et fælles ansvar”.

I maj måned var følgerne på DBU Jyllands Facebook-side Jysk Fodbold med til at afgøre, hvilke to plakater, som skulle finde vej til de jyske klubhuse – og følgerne var meget enige.

De to plakater med motiverne af henholdsvis en dreng og en pige er nu på vej med posten og lander inden for kort tid hos samtlige jyske fodboldklubbers postadresser – og de vil forhåbentlig være et se i dit klubhus, når efterårssæsonen sparkes i gang.

Print selv flere plakater

Vil du være med til at synliggøre plakaterne og deres budskab flere steder, hvor du færdes, er du meget velkommen til selv at printe flere. 

Ud over de to plakater, som er på vej til dit klubhus, findes en tredje plakat, som var med i Facebook-afstemningen, samt det grønne skilt, som pigen på den ene plakat holder i hænderne. Alle fire plakater er tilgængelige som pdf på DBU Jyllands hjemmeside lige til at printe.

Download plakaterne her

Se mere om kampagnen

Plakaterne er produceret i forbindelse med DBU Jyllands respektkampagne ”Et godt kampmiljø – et fælles ansvar”, hvis formål er at påvirke holdninger og adfærd på sidelinjen i en positiv retning.

DBU Jyllands respektkampagne blev skudt i gang i starten af 2015 med en stor spørgeskemaundersøgelse med svar fra knap 3000 forældre, trænere, ledere og dommere. 

Du kan se meget mere om undersøgelsen og respektkampagnen her.

Log ind