MENU

U19-hold takkede nej til skrivebordssejr

Kolt/Hasselager IF’s hold i U19 Drenge Vest kunne egentligt have takket ’ja’ til skrivebordssejr over FC Djursland. Men de vil hellere spille kampen om.Kolt/Hasselager IF sagde nej til en skrivebordssejr på 3-0. Foto: Fodboldbilleder/DBU Jylland
Fejl sker alle steder. Også hos DBU Jylland, som I en travl hverdag fik givet et forkert svar til FC Djursland på et spørgsmål om fleksibilitetsreglen.

Det fik holdet fra det østligste Jylland til at bruge en ulovlig spiller i U19 Drenge Vest-kampen mod Kolt/Hasselager IF den 12. april som de vandt med cifrene 2-0.

Som følge heraf kunne Kolt/Hasselager IF have lænet sig tilbage, og taget imod en sejr på 3-0 – helt kvit og frit. Men det gjorde de ikke. I stedet har holdet nu bestemt, at kampen skal spilles om.

Det mest fair at gøre

På trods af et presset forårsprogram, var U19-drengenes træner, Frank Krogsdal, aldrig i tvivl. Kampen skulle spilles om!

- Jeg synes, det var en ret enkel beslutning. Vi blev gjort bekendt med, at Djursland havde fået et fejlagtigt svar fra DBU Jylland, og så var det jo helt sikkert det mest fair at takke nej tak til skrivebordssejren, siger han.

- Vi snakkede om, hvordan vi selv ville have haft det, hvis vi havde været i FC Djurslands støvler, og så var beslutningen enkel, lyder det fra træneren, som selv har en fortid som fodboldspiller på højeste niveau i Danmark.

DBU Jylland dækker kørselsudgifter

Lederen af DBU Jylland Turneringer, Ole Frandsen, tager hatten af for beslutningen og understreger, at det naturligvis ikke skal komme klubben til økonomisk last, at de spiller kampen om.

- Vi synes, at det er så flot en gestus, at vi har tilbudt at betale for Kolt/Hasselager IF’s transportudgifter i forbindelse med den nye kamp. Det er kun rimeligt, siger han.

Den nye kamp bliver spillet lørdag den 16. maj – blot to dage efter, at Kolt/Hasselager IF skal spille lokalopgør mod Brabrand IF.

Læs også

www.dbujylland.dk/respekt

Log ind