MENU

Jysk Fodbold: Tema om god opførsel

Nyt nummer af Jysk Fodbold er online nu. Læs blandt andet et stort tema om opførsel på sidelinjen.


Nyt nummer af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er ude nu.


DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er nu ude igen, og det har denne gang et stort og spændende tema om sidelinjeopførsel. Magasinet udkommer udelukkende i digital form og kan helt gratis downloades til din tablet eller smartphone lige her.

Udgivelsens tema, opførsel på sidelinjen, er et evigt relevant emne i især børne- og ungdomsfodbold. Vi giver gode input til, hvordan du både som klub og fodboldforælder kan sørge for, at adfærden på sidelinjen er respektfuld for aktørerne. Det er med konkrete klubhistorier, en sportspsykologs tanker om at være en god fodboldforælder og en humoristisk fortolkning af de 10 forældrebud.

Lægetaske og satellitfodbold

Udover temaet er der masser af godt stof, som er henvendt de jyske breddeklubber. Du kan fx se, hvilke materialer der er vigtigst i din lægetaske, ifølge landsholdets læge, Søren Kaalund. På det interaktive foto kan du trykke oplysninger frem om de diverse remedier i din lægetaske.

Du kan også læse den fodboldromantiske historie om en flok studerende Tarm-drenge, som har oprettet en satellit-klub i Aarhus under navnet Tarm IF. Dermed kan de spille med i syvmandsturneringen i hverdagen i Aarhus, og når de så indimellem kommer til hjemstavnen i weekenden, kan de spille for moderklubben.

- Vi er såmænd bare en flok gutter, der gerne vil hænge ud sammen, men egentlig ikke har så meget tid til det. Så hvad er bedre end at slå tiden ihjel med vennerne sammen med lidt fodbold, siger Thomas Mørch, der er primus motor for satellitprojektet.

Fast indhold

Magasinet er altså proppet med relevant indhold, og så er det oven i købet helt gratis at hente i App Store eller google Play. Som altid er der også de faste elementer i form af fire dugfriske træningsøvelser, analyse af en storkamp, redaktørens klumme, Fodbold-Lab og Update.

Mere om e-magasinet

Har du endnu ikke prøvet magasinet på din mobile enhed, så er det bare med at komme i gang. Du kan i denne korte video få en fornemmelse af, hvor let magasinet er at downloade og benytte.

Log ind