MENU

Inspirationsdag om Fodbold Fitness

Få inspiration til Fodbold Fitness-træningen i din klub eller bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med Fodbold Fitness, når DBU Jylland afholder gratis inspirationsdag søndag den 31. maj i Vejen.Flere og flere kvinder i alle aldre samles på de jyske fodboldbaner for at spille fodbold for sjov. Nogle af kvinderne har spillet fodbold før, mens andre er fodboldjomfruer – fælles for de fleste af kvinderne er dog, at de spiller for sundheden og for fællesskabet. 

- Fodbold Fitness har et andet fokus end den traditionelle fodbold, som typisk er centreret om kampe og vigtigheden af tre point. I Fodbold Fitness handler det mere om at få motion på en sjov måde med ligesindede. Man får rørt både ben og lattermuskler, og det virker som om, at det tiltaler mange kvinder, fortæller DBU Jyllands Fodbold Fitness-konsulent Henrik Sørensen og uddyber:

- Fodbold Fitness åbner klubberne for en ny målgruppe, og de klubber der tilbyder Fodbold Fitness får ofte meget ud af det. Det gælder selvfølgelig i forhold til antal medlemmer, men også i forhold til det sociale liv i klubben. På den front kan kvinderne typisk bidrage med en hel masse. 

Til forskel fra traditionel fodbold, hvor mændene er overrepræsenteret, er der faktisk flest kvinder som snører støvlerne, når det gælder Fodbold Fitness. I Jylland findes der på nuværende tidspunkt 114 Fodbold Fitness-klubber – både for mænd og kvinder.

Gratis Fodbold Fitness-inspirationsdag i Vejen

Er du tovholder for Fodbold Fitness i din klub? Står du af og til for øvelserne, når du og de øvrige kvinder mødes på grønsværen? Eller ønsker du at stable et Fodbold Fitness-hold på benene i din klub?

DBU Jylland inviterer alle interesserede til gratis inspirationsdag om Fodbold Fitness for kvinder. Det foregår søndag den d. 31. maj 2015 kl. 13.00-17.00 i Vejen.

På inspirationsdagen vil du få inspiration til blandt andet nye, konkrete træningsøvelser, det gode træningsmiljø og planlægning. Der vil desuden være fokus på, hvordan du skaber glæde og motivation i rollen som tovholder, og hvordan du skaber netværk til andre Fodbold Fitness-klubber.

En del af programmet består af aktiviteter på træningsbanen, så kom omklædt og deltag aktivt. Programmet for dagen afsluttes med fælles spisning.

Hent invitationen til inspirationsdagen her 

Tilmeld dig senest den 24. maj

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding skal ske senest søndag den 24. maj.

Tilmeld dig her 

Kontakt os

Har du spørgsmål til inspirationsdagen eller Fodbold Fitness generelt, er du meget velkommen til at kontakte DBU Jyllands Fodbold Fitness-konsulent Henrik Sørensen på mail heso@dbu.dk eller tlf. 2157 5009.


Log ind