MENU

Gratis storstævner fejrer fødselsdag

Allerede 17. maj kan dit børnehold komme helt gratis med til Jyske 3-bold storstævne i Fredericia. Medaljer til alle og et spændende fødselsdags-setup uden for de specielle bande-baner. Der er også stævner i Tranbjerg, Tarp og Bording inden sommerferien.

Jyske 3-bold Storstævne
Tilmelding til Jyske 3-bold storstævner er åben for alle, du behøver ikke høre til en klub.
 

  
Heppekor ved banderne, glad hujen fra hoppeborgen og tilfreds snak hos de voksne i kaffebaren. Iblandet intense fodboldkampe for 3-mandshold på de alternative bande-bander er der lagt op til en festlig cocktail, når Jyske 3-bold storstævnerne starter ud otte steder i Jylland i løbet af sommeren.

10 års fødselsdagsfest

Jyske 3-bold er for børnehold i årgangene 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 - det vil sige fra U5 til og med U9 før sommerferien og fra U6 til og med U10 efter sommerferien.

I anledning af Jyske 3-bolds 10 års fødselsdag i 2015 er der skruet ekstra op for festlighederne, så du kan vente dig en masse aktiviteter og sjov både på og uden for banen til Jyske 3-bold storstævnerne. Du kan melde dit hold til her - helt gratis og med medaljegaranti til alle deltagere:

Hos Fredericia fF den 17. maj
Hos AIA-Tranbjerg den 31. maj
Hos Tarp B den 13. juni
Hos Bording IF den 21. juni
Hos HOG Hinnerup den 22. august
Hos Aalborg B den 29. august
Hos Them GF den 30. august
Hos Nykøbing Mors IF den 20. september

Tilmelding foregår enten via KlubOffice eller staevner.dk. Det er også muligt at tilmelde via en mail til Jeanette hos DBU Jylland Turneringer. Tilmeldingen lukker ca. 10 dage før stævnet, kontakt derefter via mail.

Du behøver ikke tilhøre en klub for at deltage – så måske vil du bare samle 4-5 af nabobørnene eller nogle fætre og kusiner? Du er velkommen – tilmeld bare dit hold.

Masser af sjov og aktiviteter

Hver kamp varer otte minutter på en bane omkranset af bander og for hver aldersgruppe varer stævnet et par timer i tidsrummet kl. 10-18. Der bliver også tid til aktiviteter udenfor banen – prøv bl.a. at blive tatoveret eller deltag i en konkurrence.

Stævner er helt gratis – så giv de små fodboldspillere en sjov og festlig oplevelse – og dig selv en hyggelig dag.

Se mere på www.jyske3bold.dk.

Skal dit hold gå ind med FCK i Parken?

Fødselaren Jyske 3-bold er i gavehumør og derfor udloddes der en komplet tur til Parken med transport, fodboldbilletter og let bespisning til hele holdet. Det eneste, I skal gøre, er at slippe fantasien løs og tage et ikke helt almindeligt holdbillede.

De to bedste billeder vinder en tur til Parken og løber på banen sammen med FCK eller Hobro. Se mere om konkurrencen på Jyske 3-bolds Facebookside (bemærk, børnene skal være mellem 7 og 10 år for at deltage i konkurrencen).
Log ind