MENU

Få råd til det I drømmer om

DBU Jylland gentager succesen, når Christian Bordinggaard præsenterer begrebet fundraising og giver gode råd om det at søge fonde og puljer. Seminaret foregår torsdag den 28. maj i Holstebro.Nye udskiftningsbokse, en multibane eller at sende ungdomsholdene på træningslejr – hvad drømmer du om at skaffe penge til i din klub? Uanset, hvilket projekt du har i tankerne, kan fundraising være vejen til at realisere det.

En lang række jyske klubledere har allerede deltaget på tidligere seminarer om fundraising, og nu er der igen mulighed for at få gode råd til, hvordan du realiserer dit projekt gennem fundraising, og hvordan du søger fonde og puljer. 

Det sker, når Christian Bordinggaard gæster Holstebro torsdag den 28. maj kl. 18.30-21.30.

Det er arbejdet værd

Christian Bordinggaard er fundraiser hos DBU og har stor erfaring inden for området.

- Der er ingen tvivl om, at fundraising koster tid og kræfter – noget som de frivillige klubledere ikke har meget tilbage af, når de daglige opgaver i klubben er udført. Alligevel er det arbejdet værd. Der er rigtig mange penge at hente, hvis vi retter blikket mod fonde, siger Christian Bordinggaard.

Christian Bordinggaard vil på seminaret blandt andet give dig svar på følgende spørgsmål:
  • Hvilke projekter er egnede til fundraising?
  • Hvordan laver jeg en fundraisingstrategi?
  • Hvilke fonde og puljer kan jeg søge?
  • Hvordan søger jeg?
  • Hvilke faldgruber skal jeg være opmærksom på?

Tilmeld dig nu

Hvis du og din klub ønsker at realisere et projekt og er interesseret i at komme i gang med at søge fonde og puljer – så tilmeld dig seminaret i Holstebro. 

Tilmeld dig her 

Der er tilmeldingsfrist den 21. maj 2015, og prisen for at deltage er 200 kr. pr. person og inkluderer en let anretning undervejs.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte Hans Sørensen på mail hasn@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9921.

Se mere
Sådan søger du fonde og puljer – tidligere afholdt seminar om fonde og puljer 
Få del i 500 milliarder kroner – artikel i Jysk Fodbold, december 2014  
Få mere tid til alt det sjove – seminar med DIF om blandt andet forsikringer, skat og kommunale tilskud 


Log ind