Elev søges til Region 4’s kontor

Kunne du tænke dig en uddannelse i en fodbold-organisation? DBU Jylland søger en ny elev, som rent geografisk vil få sæde på Region 4's kontor i Glejbjerg.

Imageanalyse vedrørende JBU

Vi søger en elev til DBU Jyllands regionskontor i Glejbjerg med tiltrædelse medio august.

Vi forventer, at du har en HH- eller HG-eksamen, at du kan arbejde selvstændigt, har ordenssans, er service-minded, fleksibel og imødekommende.

Hvis du er idræts-interesseret og har kendskab til foreningsarbejde, vil det være en stor fordel.

Vi kan til gengæld tilbyde en all round-kontoruddannelse i et positivt og uformelt miljø med en selvstændig og spændende hverdag, hvor du vil være i kontakt med mange mennesker.

Regionskontorets vigtigste opgaver er at servicere de ca. 190 fodboldklubber i lokalområdet samt de ca. 50 frivillige ledere, der er tilknyttet regionens bestyrelse og arbejdsgrupper.

DBU Jylland Region 4 tilrettelægger og administrerer en lang række forskellige fodboldaktiviteter (3-, 5-, 7- og 8-mandstilbud) – primært rettet mod børn og unge, forskellige events samt indefodbold-turneringen, som årligt har deltagelse af flere end 1200 hold i forskellige årgange og niveauer.

Ansøgningsfrist:

Hvis du synes, at ovenstående lyder spændende, skal du sende din ansøgning vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer til regionskontoret senest 28. maj 2015.

Ansøgningen skal sendes til: region4@dbujylland.dk

Vi forventer, at du kan tiltræde den 19. august.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om den ledige stilling kan fås ved henvendelse til kontorleder i Region 4, Martin Clausen, tlf. 8939 9943 eller mobil 2023 8475.

Fakta om DBU Jylland:

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland og den største lokalunion i dansk fodbold med fire regioner, 925 medlemsklubber, 20.000 udendørshold og 170.000 aktive fodboldspillere.

Der bliver årligt spillet 170.000 fodboldkampe i vores turneringer og stævner – heraf 45.000 11-mandskampe, som dømmes af 1800 fodbolddommere. Herudover gennemfører DBU Jyllands team af instruktører og udviklingskonsulenter hvert år omkring 300 kurser og 520 klubbesøg.

Vi omsætter årligt for ca. 56 millioner kr. og er en non-profit organisation.

DBU Jyllands administration består sammenlagt af knap 40 personer fordelt på i alt fire fodboldkontorer rundt omkring i Jylland.


Log ind