MENU

Top 10: Disse navne topper bisseliste

Hvilket navn hører dommeren oftest, når han har præsenteret en spiller for det røde kort? Få svaret her.Kan du finde dit fornavn på bisselisten? Foto: Fodboldbilleder.dk
Der er mange fodboldspillere, som stræber efter en høj placering på topscorelisten.

Anderledes forholder det sig med bisselisten. Alligevel er der hver weekend en del spillere, som må tage den tunge gang mod omklædningsrummet før tid efter et rødt kort.

Nu har vi lavet en oversigt over, hvilke fornavne som oftest forekommer på dommerens indberetning efter et rødt kort i en af DBU Jyllands 11-mandskampe.

Tallene afslører, at det er spillere med fornavnene Martin, Jesper og Rasmus, som indtager en fælles førsteplads på listen med 23 røde kort hver. Der er vel og mærke tale om navne, som ikke figurerer blandt de ti mest populære hos de jyske fodboldspillere.

Jonas’er får oftest rødt i ungdomskampe

Blandt ungdomsspillerne er det Jonas, Christian og Mads og Rasmus, som topper bisselisten.

14 gange har en Jonas måttet gå til omklædning før tid, mens Christian’erne har fået marchordre 13 gange i sæsonen. En Mads og Rasmus er begge blevet udvist 12 gange i sæsonen indtil nu.

I modsætning til seniorspillernes bisseliste er der her en klar parallel til listen over de mest populære navne hos de jyske fodboldspillere. Både Jonas, Christian, Mads og Rasmus figurerer således på top 10-listen over hyppigst forekommende navne på jyske fodboldspillere.

Ingen kvindenavne på listen

På bisselisten er der ingen kvindenavne, som figurerer mere end én gang. Kvindernes gode fodbold-opførsel bliver understreget af, at der kun er blevet givet 14 røde kort i efterårssæsonen hidtil i Kvindeserien Vest, Jyllandsserien samt Serie 1 og Serie 2 Kvinder til sammen.

I alt har det røde kort været oppe af dommerens lomme 729 gange i herrernes seriekampe mens 352 spillere er blevet udvist i 11-mands ungdomskampene.

Endelig er det værd at bemærke, at en spiller med fornavnet ”Inocent” figurer en enkelt gang på bisselisten. Kan der mon tale om en fejldom…?

Se listerne

Bisseliste, fornavne: Herresenior
Placering på bisseliste Navn Antal røde kort
1 Kasper 23
1 Lars 23
1 Martin 23
4 Jesper 21
4 Rasmus 21
6 Thomas  20 
Mads  20 
Johan  20 
Simon  17 
10  Mikkel  14 

Bisseliste, fornavne: Ungdom
Placering på bisseliste Navn Antal røde kort
1 Jonas 14
2 Christian 13
3 Mads 12
3 Frederik 12
Rasmus  12 
Magnus  10 
Jacob  10 
Mathias 
Martin 
8 Emil 9
 


Log ind