MENU

Region 1 skal have ny formand

Christian Fynsk har besluttet at trække sig som regionsformand på årsmødet i november. Region 1’s bestyrelse peger på Kristian Nørgaard Thomsen som hans afløser.
Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 1 (Nordjylland) skal have ny formand.

Den nuværende regionsformand, Christian Fynsk (til højre på billedet), har besluttet at trække sig fra posten på det kommende årsmøde for i stedet at fortsætte som ordinært bestyrelsesmedlem.

Christian fynsk – der understreger, at der ikke er nogen form for dramatik i beslutningen - har været med i regionsarbejdet siden 1986. To år senere blev han indvalgt i regionsbestyrelsen, og siden 2001 har han varetaget funktionen som formand i regionen.

I stedet peger en enig regionsbestyrelse på Kristian Nørgaard Thomsen som ny formandskanidat.

Han har siddet i regionsbestyrelsen siden 2001 og har tidligere været formand for Ravnshøj Idrætsforening. Han er stadig aktiv i klubben - der siden er blevet sammenlagt med Kvissel IF, så klubben nu hedder Kvissel-Ravnshøj IF - men ikke med i bestyrelsen.

Derudover er han bl.a. formand for DBU Jyllands Fair Play Gruppe og medlem af Disciplinærudvalget.

Den nye formand skal vælges på årsmødet i DBU Jylland Region 1, som afvikles onsdag den 19. november, og her kan klubberne naturligvis også opstille alternative kandidater.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Martin Weibel
Log ind