MENU

Ligger I lunt i toer-regnskabet?

De bedste hold på andenpladsen i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med holdet på førstepladsen. Se den aktuelle pointstilling her.Er dit hold et af de bedste på andenpladsen i Serie 4 eller Serie 5? Foto: Fodboldbilleder.dk
Kuglerammen skal i brug, når oprykkerne skal findes i Serie 4 og Serie 5

Oprykningsreglerne er nemlig strikket sammen således, at de 12 bedste toere i de 36 Serie 4-puljer samt de 24 bedste hold på andenpladsen i Serie 5 tager turen en række op sammen med holdet på førstepladsen.

De særlige oprykningsregler er lavet, så turneringskabalen kan gå op.

Sådan er pointstatus

Når det skal udregnes, hvem der er de bedst placerede hold på andenpladsen, er det pointgennemsnittet, som er afgørende.

Netop nu er status i Serie 4, at det bedste af holdene på andenpladsen er Løgstør IF med 2,7 point i gennemsnit, mens Viborg fF, som er det 12. bedst blandt andenpladserne, har et aktuelt pointgennemsnit på 2,22.

I Serie 5 rækker 2,25 point i gennemsnit netop nu til en oprykningsplads blandt holdene på andenpladsen. Det er der otte hold, som har skrabet sammen i skrivende stund. Der er tre hold, som deler æren af være de bedste hold på andenpladsen i en af de 72 Serie 5-puljer. Det er Mønsted IF, Klokkerholm IF og Ringkøbing IF, som alle har et pointsnit på 2,625. 

Læs mere

Du kan læse mere om op- og nedrykning her.


Log ind