MENU

Jysk Fodbold: Nu som E-magasin

Jysk Fodbold er netop lanceret som E-magasin, hvilket sikrer dig en større og bedre læseoplevelse. Du nu kan hente fodboldmagasinet gratis på din tablet og smartphone. Det fysiske blad udkommer fortsat.DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er netop ude med en ny udgave, og for første gang nogensinde er magasinet udkommet som et E-magasin.

Med det nye interaktive magasin kan du se videoer, der giver merværdi til flere af klubhistorierne, du kan trykke faktabokse og ekstra informationer frem undervejs i artiklerne, du kan åbne direkte links til hjemmesider eller mailadresser og du kan nyde de flotte, dynamiske grafiske elementer. Alt sammen sikrer dig en bedre og større læseoplevelse.

For at hente magasinet til din mobile enhed skal du blot gå i App Store eller Google Play og søge på ”Jysk Fodbold”. Herfra kan du med et enkelt tryk hente indholdet ganske gratis.

Jysk Fodbold som E-magasin:

  • E-magasinet, Jysk Fodbold, kan hentes helt gratis i både App Store og Google Play. Du skal blot søge på ”Jysk Fodbold”, så kommer det frem.
  • Magasinet er som et af de første i landet udviklet primært som et interaktivt magasin, der er tilpasset din tablet eller smartphone.
  • På E-magasinet kan du se aktuelle videoer, se flotte dynamiske grafikker, trykke på billedhjul og direkte links. Generelt vil du opleve en større og bedre læseoplevelse på især din tablet.
  • Når først E-magasinet er downloadet, kan du have det med overalt og læse det, når og hvor du har lyst.

OBS: Hvis du ønsker hjælp til at downloade E-magasinet, er du meget velkommen til at kontakte Bob Gisselmann på 8939 9972 eller bobg@dbujylland.dk.

Stadig fokus på græsrødderne

Selv om magasinet nu har bevæget sig helt ind i den digitale tidsalder på din tablet og smartphone, så er udgivelsen som altid fyldt med gode, vedkommende historier fra de jyske breddeklubber.

Vi har denne gang et tema om tilskuere til breddefodbold, hvor vi lægger ud med at besøge Egen UI på Als, der har held med at få mellem 200 og 500 tilskuere til samtlige hjemmekampe i Serie 1. Vi har talt med fire deciderede serie-fanklubber, der rykker ud med slagsange, fodboldtrøjer og højt humør. Og så kigger vi blandt andet på, hvorfor flere af os står uge efter uge og ser seriebold, når der på samme tid er Premier League hjemme i tv’et.

Flere gode klubhistorier

Vostrup GU blev i sommer udsat for tyveri af cirka 50 fodbolde – hvilket kan være en stor udskrivning at erstatte for en lille fodboldklub. Men det lokale forenings- og erhvervsliv trådte til, og på kort tid fik den lille klub en masse nye bolde i nettet. I Thorsager Rønde IF har en ung træner en ambition om at genfinde et slagkraftigt seniorhold bestående af lokale spillere. Og i Hune B har de erfaret, at det kan være en barsk omgang at have klubhus, hvor kommunen vil have butikker. Lederne forsøger at se det positive i udviklingen.

Samtidig har vi som altid faste elementer i form af dugfriske træningsøvelser, klumme, Fodbold-Lab, analyse af en storkamp og Stafetten, hvor en fodboldformand får ordet.

Rigtig god læselyst!

Log ind