MENU

Hvem er på valg i regionerne?

Enkelte fodboldledere stopper, nogle er klar til at overtage de tomme pladser, og andre igen er villige til genvalg. Her kan du se, hvem der er på valg til DBU Jyllands regionsbestyrelser på de regionale årsmøder i november.

Lars Olesen
Lars Olesen (til venstre), er klar til en ny to-årig periode som formand for DBU Jylland Region 3. Valgene til regionsbestyrelserne finder sted på årsmøderne i november.(Foto: Bob Gisselmann).


I slutningen af november er DBU Jylland traditionen tro vært for de regionale årsmøder. Her skal de jyske fodboldklubber bl.a. vælge medlemmer til regionsbestyrelserne.

Nedenfor kan du finde en status for de enkelte regioner med et foreløbigt overblik over, hvilke poster, som skal besættes - samt DBU Jyllands kandidater.

DBU Jylland Region 1

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet onsdag den 19. november vælge ny regionsformand, idet Christian Fynsk, ønsker at drosle ned og i stedet fortsætte som ordinært medlem af regionsbestyrelsen.

Region 1’s kandidat til den ledige post er Kristian Nørgaard Thomsen.

Han har siddet i regionsbestyrelsen siden 2001 og har tidligere været formand for Ravnshøj Idrætsforening, hvor han stadig er aktiv i det frivillige fodboldarbejde – dog ikke i bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth, Hadsund, og Kim Glad, Brønderslev, er begge på valg og villige til genvalg.

Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Staun, Aars, og Thomas Jensen, Storvorde, blev alle valgt for en to-årig periode i 2013 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 2

I Region 2 er bestyrelsesmedlemmerne K. E. Kristensen, Skjern og Poul Overgaard, Vils, på valg, og de er begge klar til en ny tørn.

Til gengæld forlader Torben Baunbæk, Holstebro, regionsbestyrelsen efter mange års frivilligt arbejde. Regionsbestyrelsens kandidat som afløser er Torben Nielsen, Ringkøbing. Han er i forvejen kraftigt involveret i DBU Jylland-arbejdet og sidder bl.a. som formand for organisationens ungdomsudvalg.

Regionsformand, Peter Tornbo, Lemvig, samt bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Rasmussen, Bjerringbro, Hans Peter Johansen, Sparkær og Johanne Berg, Harboøre, modtog valg sidste år og er derfor ikke på valg i år.

DBU Jylland Region 3

Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 3 skal på mødet i Brædstrup den 20. november vælge regionsformand samt tre bestyrelsesmedlemmer.

Lars Olesen, Vinding, er villig til en ny periode som regionens styrmand, ligesom bestyrelsesmedlem Bent Villumsen fra Odder, modtager genvalg.

Til gengæld har Preben Skou Nielsen, Hedensted, valgt at stoppe. Derfor skal denne post besættes med et nyt bestyrelsesmedlem, ligesom regionsbestyrelsen ønsker at udvide med et ekstra medlem. Kandidaterne til disse poster er ikke på plads endnu.

Morten Wind Lübker, Hinnerup, Søren Juul, Stouby og Rasmus Johansen, Silkeborg blev valgt for en to-årig periode i 2013 og er derfor ikke på valg i 2014.

DBU Jylland Region 4

Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 4 skal vælge hele tre nye medlemmer til regionsbestyrelsen.

Det skyldes, at regionsformand, René Svendsen, i august flyttede til Sjælland på grund af nyt job, ligesom bestyrelsesmedlemmerne Richard Lassen og Hans Kragelund har valgt at stoppe.

Region 4 opstiller fungerende formand og ordinært medlem af regionsbestyrelsen, Jens Christian Hansen, Nordborg, som ny kandidat til regionsformandsposten.

Claus Behrndt, Tønder, er villig til genvalg som ordinært bestyrelsesmedlem. Til gengæld er kandidaterne til de to ledige poster efter Richard Lassen og Hans Kragelund ikke på plads endnu.

John Møller Pedersen, Haderslev og, Kenneth Nielsen, Esbjerg er ikke på valg i år, idet de begge blev valgt for en to-årig periode i 2013.

De jyske fodboldklubber kan naturligvis også opstille kandidater til regionsbestyrelserne.

Tilmelding til årsmøderne

De jyske klubber kan tilmelde sig årsmøderne frem til den 10. november.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Bob Gisselmann

Log ind