MENU

Her er status i toer-regnskabet

De bedste hold på andenpladsen i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med holdet på førstepladsen. Se den aktuelle pointstilling for samtlige hold her.

Turneringsafslutningen i bl.a. Serie 4 og 5 rykker efterhånden meget tæt på og dermed også den afsluttende kamp om oprykningspladserne.

Og i de to pågældende rækker er oprykningsreglerne strikket således sammen, at de 12 bedste toere i de 36 Serie 4-puljer samt de 24 bedste hold på andenpladsen i Serie 5 tager turen en række op sammen med holdet på førstepladsen.

De særlige oprykningsregler er lavet for at hele turneringskabalen kan gå op.

Sådan er pointstatus


Når det skal udregnes, hvem der er de bedst placerede hold på andenpladsen, er det pointgennemsnittet, som er afgørende.

Netop nu er status i Serie 4, at det bedste af holdene på andenpladsen er Løgstør IF med 2,72 point i gennemsnit, mens Vinding SF, som er 12. bedst blandt andenpladserne, har et aktuelt pointgennemsnit på 2,27.

I Serie 5 rækker 2,11 point i gennemsnit for Holdet Vejle netop nu til en oprykningsplads blandt holdene på andenpladsen.Men kampen er knivskarp, for Vejle mandskabet-bliver åndet i nakken af 11 andre hold, der også har et tilsvarende pointgennemsnit.

Ringkøbing IF kan p.t. bryste sig af at være det bedste hold på andenpladsen i en af de 72 Serie 5-puljer. Holdet har et pointsnit på 2,66.

Når der skal sammenlignes på tværs af puljerne benyttes følgende rangeringer:
1) Bedste placering i puljen
2) Færrest udeblivelser
3) Flest point per registrerede kampe (”pointgennemsnit”)
4) Bedste målforskel per registrerede kampe (”målgennemsnit”)
5) Flest scorede mål per registrerede kampe

Læs mere:

Du kan læse mere om op- og nedrykning her.

Log ind