MENU

Centerleder søges til fodboldcenter

Har du en god dag, når du har været med til at give kunder en god oplevelse, og trives du i et idrætsfagligt miljø, hvor du møder passionerede fodboldspillere hver dag, så kan det være det er dig der skal være vores nye centerleder på DBU Jyllands fodboldcenter.DBU Jylland søger en serviceminded og udadvendt centerleder til at varetage den praktiske funktion i forbindelse med den daglige drift af fodboldcenteret. Centerleder skal være med til at give alle vores kunder på stedet den bedst mulige oplevelse og være med til at give dem en uforglemmelig oplevelse.

Fodboldcenteret er opført med henblik på blandt andet at være talentcenter for DBUs ungdomslandslandshold, men styregruppen har, med henblik på at udnytte kapaciteten på centeret, besluttet at udvide kundesegmentet til at inkludere blandt andet træningslejre for DBUs bredde- og eliteklubber, kursister på DBUs og DBU Jyllands uddannelsesforløb, konferencer og events, samt overnatninger for eksterne gæster. 

Stillingens ansvarsområder/Arbejdsopgaver

Som centerleder vil det være din primære opgave at sikre den daglige drift af fodboldcenteret. Det betyder, at du vil være det absolutte samlingspunkt for de personer, der er tilknyttet fodboldcenteret og du derved har koordineringsansvaret for opgaver, der skal løses på centeret.

Det er vigtigt for os, at vi har glade kunder, så at sørge for vores kunder har en god oplevelse, mens de er på centeret, er også en central del af din opgaveportefølje.

Vi har en række mål for udviklingen af økonomien på fodboldcenteret, som vi skal indfri. Det er derfor en nødvendighed, at du har det fulde økonomiske overblik, som du kan videregive til DBU Jyllands fodboldcenters styregruppe.

Kort sagt, så skal du sikre, at fodboldcenteret kører efter planen.

Dine kompetencer:

Vi lægger vægt på, at du, idealt set:

  • Har arbejdet i hotel og restaurationsbranchen eller har anden relevant erfaring med varetagelse af centre eller idrætsdrift.
  • Har erfaring med styring og koordinering af arbejdsopgaver i forbindelse med driften af et center eller idrætsfacilitet.
  • Har erfaring med personaleledelse.
  • Har en god økonomisk forståelse.
  • Har en idrætsbaggrund, og gerne en fodboldbaggrund.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet i hotel og restaurationsbranchen eller har anden relevant erfaring.

Desuden ser vi gerne, at du er en udadvendt, serviceminded og driftssikker person, der sætter en ære i at skabe en god oplevelse.

Arbejdspladsen

DBU Jyllands fodboldcenter er ejet af DBU Jylland. Vores nye centerleder vil komme til at refere til en styregruppe bestående af repræsentanter fra både DBU og DBU Jylland.

Foruden dig er der en fuldtidssælger tilknyttet centeret, vores centerpiger, som hjælper med mødeaktiviteter i centeret, samt 4 deltids-pedeller, som står for vedligeholdelsen af centeret. 

Stillingen er ikke et traditionelt 9 – 17 arbejde, men vil have varierende arbejdstider. Man skal forvente, der til tider vil være weekend- og aftenarbejde.

Vi lægger vægt på, at du er bosat i Århusområdet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorleder, Søren Pinstrup på 2016 5040

Send din ansøgning med vedlagt CV til spin@dbujylland.dk senest d. 12/11-2014. 

Du er velkommen til at læse mere om DBU Jylland og vores center på vores hjemmeside: www.dbujylland.dk/fodboldcenter.Log ind