Region 3: Nyt blod i bestyrelsen

Claus Warming fra Kolding blev på torsdagens årsmøde i Brædstrup nyvalgt til Region 3's bestyrelse som afløser for Preben Nielsen fra Hedensted. Derudover var der genvalg til regionsformand Lars Olesen og bestyrelsesmedlem Bent Villumsen.

 
Claus Warming, Kolding, blev på årsmødet i Brædstrup valgt som nyt medlem til Region 3's bestyrelse. (Foto: Martin Weibel)

Claus Warming, 46 år og fra Kolding, træder ind i DBU Jylland Region 3's bestyrelse.

Det formelle valg skete på regionens årsmøde i Brædstrup onsdag aften, hvor han blev valgt som afløser for Preben Skou Nielsen fra Hedensted, der efter eget ønske har valgt at stoppe efter mange års frivilligt arbejde i regionsbestyrelsen og i DBU Jyllands organisation i det hele taget.

- Vi har været på udkig efter et nyt bestyrelsesmedlem i Kolding-området, og vi har efter grundige sonderinger vurderet, at Claus passer rigtig godt ind, forklarede regionsformand Lars Olesen, der også selv blev genvalgt til en ny to-årig periode som Region 3's førstemand.

- Jeg er meget motiveret for at skulle arbejde for fodbolden. Det har altid været en stor del af mit liv, sagde Claus Warming, der har en mangeårig erfaring som både træner og leder.

Der var også genvalg til Bent Villumsen, fodboldleder i Odder IGF, der også er meget engageret på børnefodbold-området i Region 3 - bl.a. som formand for Børnegruppen.

Morten Wind Lübker, Søften, Søren Juul, Stouby og Rasmus Johansen, Silkeborg blev valgt for en to-årig periode i 2013 og var derfor ikke på valg i 2014.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Martin Weibel

Log ind