MENU

Region 2: Vestjysk klub løb med hæder

Vinderup IK nær Holstebro tillægger klubbens mange frivillige æren for titlen som ”Årets Fodboldklub 2014” i DBU Jyllands Region 2.

Foto: Hans Sørensen
Repræsentanter fra Vinderup IK modtog prisen som "Årets Fodboldklub" ved DBU Jylland Region 2's årsmøde tirsdag den 25. november i Aulum (foto: Hans Sørensen).
 


Over 100 frivillige bærer den lille vestjyske klub, Vinderup IK, gennem hverdagens foreningsliv.

275 medlemmer, heraf 200 børn og unge, nyder godt af arbejdet fra de frivillige trænere, holdledere, kioskfolk, fejefolk, sponsorudvalg, bestyrelse og mange flere. Vinderup har godt 3000 indbyggere og ligger i et centralt hjerte med kort afstand til Holstebro, Struer og Skive.

- Det betyder, at vi hele tiden må lægge os i selen for at fastholde vores medlemmer og fortsat skabe grobund og fastholde rammerne for vækst - og dermed også muligheder og udvikling for vores medlemmer, børn, unge som voksne, lyder det fra klubben selv.

Målrettet indsats

Blandt andet derfor har klubben i 2014 tilknyttet B&U-konsulent Morten Madsen fra DBU Jylland, som har sat gang i en proces hen imod en rød tråd i klubben, ligesom han har været primus motor på at sende en lang række trænere på C-licenskurser og kaldt forældre sammen til møder.

Vinderup IK arbejder målrettet efter DBU’s Holdninger og Handlinger og har haft succes med arrangementet ”Kom ud af PomFritten”, som tiltrak ikke mindre end 350 børn i 2014-udgaven. Derudover har klubben også de seneste mange år lagt kræfter i at arrangere DBU Fodboldskole i sommerferien.

Nye tiltag sikrer drift og udvikling

Et nyt tiltag i samarbejde med andre lokale foreninger samt den lokale skole er ”Foreningens dag”, som så dagens lys for at promovere foreningsdræt, med skoleelever som primær målgruppe. Alt sammen med baggrund i skolereformen, som giver nye muligheder for foreningerne.

Sammen med et nyt sponsorkoncept tænkes der også i fundraising for at skabe fundamentet for en ny kunstgræsbane, som skal være med til at fastholde medlemmer i klubben.

DBU Jyllands Region 2 er ikke i tvivl om, at Vinderup IK er en værdig modtager af titlen som ”Årets Fodboldklub 2014”. Med titlen følger et banner, et diplom, 10 stk. bolde og en statuette. Tillykke til Vinderup IK.

Log ind