Region 1: Jetsmark Årets Fodboldklub

Jetsmark IF blev på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg hædret med titlen som regionens fodboldklub i 2014. Dermed er klubben også med i kapløbet om at blive Årets Fodboldklub i Danmark.


Formanden for Jetsmark IF, Finn Larsen, modtager på vegne af sin klub prisen som Årets  Fodboldklub i DBU Jylland Region 1 2014. (Foto: trine Gylling Jørgensen)

Jetsmark IF blev på DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg onsdag aften hædret som titlen som Årets Fodboldklub i Region 1 i 2014.

Dermed er klubben også med i kapløbet til titlen som Årets Fodboldklub i Danmark, som udpeges på Dansk Fodbold Award den 23. marts 2015. Kandidaterne til denne pris er de fire regionale vindere i Jylland samt de fem vindere fra de øvrige lokalunioner i dansk fodbold.

Jetsmark IF har i 2014 bl.a. etableret en Facebook-side, som bl.a. bruges til at formidle mange af klubbens gode historier fra dagligdagen.

Klubben har også fået etableret en Panna-bane, som benyttes af både medlemmer og ikke-medlemmer, ligesom man har fået udbygget området omkring klubben med to udendørs bordtennis-borde for at styrke aktivitetsmulighederne for de lokale børn og unge.

Fokus på uddannelse

Jetsmark IF har også deltaget i etableringen af en idrætslinje med bl.a. fodbold på fodboldskemaet.

Derudover er der generel stor fokus på uddannelseaf klubbens trænere  – bl.a. C-Licens og B-Licens, ligesom man arrangerer både DBU Skattejagt og DBU Fodboldskole.

Jetsmark IF har også stor fokus på både DBU’s 10 forældrebud og DBU's børne- og ungdomskoncept, Holdninger & handlinger, og aktuelt oplever man bl.a. stor medlemstilgang U6 og U7.

Formand Finn Larsen modtog prisen på vegne af Jetsmark IF.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Trine Gylling Jørgensen

Log ind