MENU

Ærkerivaler hjalp i historisk tæt pulje

I en historisk tæt pulje i Serie 3 sluttede fire hold med samme pointantal i toppen. Thyborøn IF trak det længste strå – med hjælp fra en gammel ærkerival.Denne Serie 3-pulje var særdeles tæt. Foto: Fodboldbilleder.dk
Der blev både gnasket fingrenegle og flittigt sms’et, da en vestjysk Serie 3-pulje blev afgjort i weekenden.

I pulje 31 var alt således åbent før sidste runde, hvor det hele alligevel blev lidt mere spændende end nogen nok kunne have forudsagt.

Efter sidste fløjt var der således ikke færre end fire hold, som lå á point i toppen af rækken. Både Thyborøn IF, Herrup BF, Vinderup IK og SHN/Ulfborg sluttede nemlig sæsonen med 25 noterede point på kontoen.

Da Thyborøn var det bedste af holdene i det indbyrdes regnskab, var dem, som i sidste ende kunne lade champagnepropperne springe.

Kærlige tanker til lokalrivaler

Michael Stagis, som er træner på det kommende Serie 2-mandskab, er forbløffet over, at det lige præcis blev Thyborøn, som løb af med oprykningen. Inden sidste runde, var de kun placeret på en delt tredjeplads, og både Herrup BF og Vinderup IK skulle snuble, for at drengene fra fiskerbyen kunne trække stikket hjem.

- Det kom som en stor overraskelse for os, at det i sidste ende var os, som rykkede op. Men det var helt vildt, stemningen var fantastisk, da vi fandt ud af, at det var en realitet, siger træneren, som sender en kærlig tanke til Harboøre IF, som ellers er Thyborøns ærkerival.

- De slog måske lidt overraskende Vinderup IK. Jeg vidste dog godt, at de ville give alt, for det var deres sidste kamp med deres træner gennem flere år, lyder det fra Michael Stagis.

Gratis pølser….og tarteletter

Efter kampen fortsatte de jublende spillere og tilskuere fejringen i klubhuset, hvor køkkenet fik lidt ekstra travlt på grund af de mange fremmødte tilskuere og et løfte om gratis tarteletter.

- Der var i hvert fald 100 tilskuere, og de fleste var inde og få gratis tarteletter, fortæller Michael Stagis.

- Og det det blev en fantastisk god fest. Der var virkelig gang i den i klubhuset bagefter kampen, fortæller den tilfredse træner, som håber på overlevelse, når det hedder Serie 2 i foråret.

Se den tætte pulje her.Log ind