Problemer med at finde sponsorer?

Hvis I har problemer med at finde sponsorer til klubben, er der nu hjælp på vej. På DBU Jyllands seminar, Flere sponsorer og kroner i klubkassen, bliver I guidet gennem alle sponsorarbejdets facetter.



Hvis man vil finde sponsorer til sin klub, er det vigtigt at have en klar strategi. Derfor har I nu mulighed for at deltage på DBU Jyllands seminar ”Flere sponsorer og kroner i klubkassen”.

- Det er en svær tid at finde sponsorer i. Virksomhederne holder stadig på pengene, men hvis man gør sit forarbejde godt og møder velforberedt op, så er det muligt at finde, udvikle og fastholde sine samarbejdspartnere og dermed øge sine indtjeningsmuligheder, siger Palle Madsen, som er klubrådgiver hos DBU Jylland og oplægsholder på seminaret.

På seminaret ”Flere sponsorer og kroner i klubkassen” får I svar på, hvorfor god planlægning er vigtig, hvis man vil opnå gode resultater, og hvordan I får styr på det organisatoriske. I vil også få vejledning til, hvordan I udarbejder en sponsorpolitik og får sat nogle ansvarlige personer på salget.

Det gode sponsorkoncept

Der kan være stor forskel på, hvordan man skal ”angribe” store og små virksomheder i jagten på sponsorater. På seminaret får I nogle konkrete bud på begge dele, og I vil desuden blive præsenteret for eksempler på, hvordan andre klubber har fået ”hul igennem” til sponsorerne.

- På seminaret tager vi udgangspunkt i en række succeshistorier fra klubber, som vil give inspiration til det fremtidige sponsorarbejde i deltagernes egen klub, siger Palle Madsen, som har erfaring med sponsorarbejde fra sit tidligere job som salgschef i Silkeborg IF.

- Det kræver hårdt arbejde at skaffe sponsorer, og man skal være kreativ, og det vil vi gerne hjælpe klubberne med at sætte i søen, siger Palle Madsen og opfordrer til, at to eller flere ledere fra samme klub deltager på seminaret for at sikre god forankring af sponsorarbejdet i klubben.

På seminaret får I konkrete redskaber til, hvordan I finder sponsorerne, og hvordan de skal kontaktes for at øge chancen for et samarbejde. I vil få inspiration til, hvordan I strikker et godt sponsorkoncept sammen, og desuden får I gode råd til, hvordan I opnår tilskud fra diverse fonde og puljer.

Svenstrup, Holstebro, Tilst og Vejen

Seminaret afholdes fire steder i Jylland i løbet af april 2014:

Dato Sted Tilmeld
Mandag den 7. april
Svenstrup-Godthåb IF, Svenstrup
Tilmeld
Onsdag den 9. april

Mejrup Kultur og Fritidscenter, Holstebro
Tilmeld

Onsdag den 23. april
DBU Jylland Fodboldcenter, Tilst
Tilmeld
Tirsdag den 29. april
Vejen Idrætscenter, Vejen
Tilmeld

Program
Kl. 19.00
Velkomst ved Regionsformanden
Kl. 19.15

”Sponsorarbejde starter med god planlægning”
ved Palle Madsen
Kl. 20.00
Pause med let anretning
Kl. 20.30

”Sponsorkoncept og alternative indtjeningsmuligheder”
ved Palle Madsen
Kl. 22.00
Tak for i aften

Prisen for at deltage på et sponsorseminar er 200 kr. pr. person. I tilmelder jer det enkelte seminar ved at klikke på ”tilmeld” ud for seminaret i skemaet ovenfor.

Kontakt os

Har I spørgsmål til seminaret, er I meget velkomne til at kontakte DBU Jyllands klubrådgiver Palle Madsen på mail pama@dbujylland.dk eller tlf. 2068 1967.

Log ind