Belgisk tema på fodboldcenteret

Belgisk fodbold er det gennemgående tema på to af de kommende måneders aktiviteter på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst: En inspirationsaften for trænere i begyndelsen af maj og en camp for børn og unge i uge 27.

Belgisk tema i Tilst 
Der er p.t. stor fokus på Belgiens proces med at udvikle dygtige fodboldtalenter. Billedet er fra en U18-landskamp mellem Danmark og Belgien.



Belgisk fodbold og talentudvikling er i øjeblikket er omgærdet af stor opmærksomhed.

DBU Jylland har valgt at samle tråden op med det resultat, at fodboldcenteret i Tilst i de kommende måneder lægger rammer til to arrangementer med fokus på netop belgisk fodbold og talentudvikling.

Først en inspirationsaften for trænere - og i begyndelsen af sommerferien en camp for børn og unge - arrangeret af Progress Sports.

Først er Guy Peeters instruktør og oplægsholder på DBU Jyllands seminar ”Technique and body coordination”, som afholdes torsdag den 1. maj 2014.

Han har stor viden om talentudvikling fra sit hjemland, og på seminaret vil han give inspiration til træningen hentet fra den succesfulde belgiske fodboldkultur.

- De to vigtigste emner i den belgiske fodboldkultur er udvikling og det at have det sjovt, siger Guy Peeters, som blandt andet er formand for den belgiske organisation Progress Sports, der arrangerer fodboldskoler, events og kurser for spillere og trænere i hele verden.

Seminaret – som foregår på engelsk - afholdes torsdag den 1. maj 2014 kl. 18.00 til 21.00 og henvender sig primært til trænere for U15 og ældre ungdomsårgange. Arrangementet vil bestå af både konkrete træningsøvelser og teori. Tilmelding senest den 24. april.

Du kan tilmelde dig seminaret med Guy Peeters her.

Fodboldcamp med europæiske trænere

Guy Peeters er også omdrejningspunktet for JOMA Talents Elite Sommer Camp, som i 2014 kommer til Danmark for første gang. Det sker i uge 27 på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.
Progress Sports har gennem flere år gennemført elite fodbold camps i både Belgien, Spanien og Luxembourg.

Elite Sommer Camp’en er et intensivt tilbud til fodboldglade børn og unge op til 17 år.

Trænere fra både ind- og udland - minimum med FIFA A-licens uddannelse – vil stå for det fodboldmæssige forløb, og der er mulighed for at blive trænet af trænere fra større klubbers akademier i Europa.
Det træningsmæssige forløb har fokus på teknik, koordination og småspil, ligesom der hver dag vil være op til to timers specialtræning af målmænd.

Progress Sports står som arrangør af forløbet, mens DBU Jylland som lokal samarbejdspartner lægger faciliteter til camp’en.

Man kan læse mere om camp’en på Progress Sports’ hjemmeside. Herunder priser for deltagelse, ligesom man også kan foretage tilmelding. Sidste frist er den 1. juni.

Som en del af forløbet kan man bo på DBU Jyllands Fodboldcenter gennem hele ugen, men det er også muligt at deltage i camp’en uden overnatning.

Tekst: Mads D. Larsen/Trine Gylling Jørgensen og foto: www.fodboldbilleder.dk

Log ind