Toer-ræs: Ligger I lunt i svinget?

Vi bringer her en opdateret oversigt over pointstillingen blandt de bedste toere i Serie 4 og Serie 5 Herrer samt Serie 2 Kvinder.



Er I rykket forbi konkurrenterne i toer-stillingen? Foto: Fodboldbilleder.dk


For at få hele turneringskabalen til at gå op, rykker en del af holdene på andenpladsen i Serie 4 og Serie 5 Herrer og Serie 2 Kvinder op sammen med holdet på førstepladsen.

For at være blandt de udvalgte, kræver det dog, at man har et højere pointgennemsnit end seriekollegerne fra de øvrige puljer.

Mens det for Serie 4-holdenes vedkommende, gælder, at man skal være blandt de 12 bedste, skal man som Serie 5-hold slutte blandt de 24 bedste toere, før man kan lade champagnepropperne springe.

I kvindernes Serie 2 er det de syv bedste hold på andenpladsen, som rykker op i Serie 1.

Serie 4 og Serie 5 herrer

Da der ikke bliver spillet samme antal kampe i alle puljer, er det ikke pointantallet - men derimod pointgennemsnittet - som er afgørende.

Netop nu skal Serie 4-holdene have et pointgennemsnit på minimum 2,17 for at være inde i varmen, mens man skal have samlet 2,25 point sammen for sidde på en aktuel oprykningsplads som toer i en Serie 5-pulje.

Serie 2 Kvinder

I Serie 2 Kvinder får de syv bedste hold på andenpladsen avacement til Serie 1. 

I skrivende stund skal man kunne præstere et pointgennemsnit på to point, for at have udsigt til oprykning fra en andenplads. 

Du kan i de kommende uger følge udviklingen her på dbujylland.dk.

Se den præcise pointstilling i de forskellige rækker her (excel).

Læs mere

Læs mere om op- og nedrykning i herresenior og Kvinder

Log ind