Slutspurt kan redde Serie 4-hold

I Serie 4 er der et nervepirrende nedrykningsspil i gang. Hvem trækker det længste strå? Se, hvem der lige nu ligger bedst til.



Mindre snak og mere gejst og vilje skal der til for at redde en sæson mere i Serie 4 (foto: fodboldbilleder.dk).



Serie 5 truer i efteråret for en del hold, som i Serie 4 ikke har skrabet nok points sammen til at få en sæson mere i rækken. Men hvem trækker nitten og hvem klarer skærene?

Der skæres hårdt mellem 5. og 6. pladsen i Serie 4-puljerne. 5. pladsen klarer sig helt sikkert, mens kun 20 hold blandt sjettepladserne kan sikre sig en sæson til i Serie 4.

Pointgennemsnittet, der helt aktuelt sikrer sjettepladserne en ny Serie 4-sæson hedder 0,91 points pr. kamp og det er der 20 hold, der har mestret. Bemærk, at udeblivelser får afgørende betydning her, da bare en enkelt udeblivelse får et hold helt ud af 6.plads-regnskabet.

- Det skal dog nævnes, at udtrækninger fra Serie 3 og opefter selvfølgelig kan give livliner til endnu flere sjettepladser i Serie 4, men det må komme som en positiv overraskelse, forklarer Ole Frandsen fra DBU Jylland Turneringer.

Så først og fremmest handler de sidste to runder - for de flestes vedkommende - om at skrabe så mange points sammen som muligt, for endnu er det muligt at vende op og ned i 6.plads-regnskabet.

Sådan er situationen nu


Pt. ligger disse 20 hold forrest i nedrykningsfeltet og har i skrivende stund sikret sig endnu en sæson i Serie 4:
Øster Sundby B32
Gudumholm IF
VØ 91
Havndal/Udbyn
Hornbæk SF
Højslev Station IF
Mammen IF
Hadsten SK
Aros FC
ACFC
FFD Kralupy
Viby Fodsport
Stensballe IK
Odder IGF 1
Firehøje IF
Billund IF
Grindsted GIF
BV Oksbøl
Tjæreborg IF
Fredericia KFUM

Læs mere

Toer-ræs: Ligger I lunt i svinget?
Regler for op- og nedrykning



   

Log ind