Serie 3-kamp: 2-2 efter fire minutter

Det er surt at være bagud 0-2 efter to minutter af en kamp, men når man allerede har udlignet efter fire minutter, gør det ikke helt så meget. To Serie 3-hold gik målamok i weekenden.



Egebjergs nummer 8, Jeppe Augustsen var kampens spiller med fire assists og et mål. Foto: Egebjerg IF
Egebjerg IF og Rask Mølle OIF (Serie 3, 41) spillede i weekenden en kamp, som de nok sent vil glemme.

Da kampuret stod på fire minutter, var stillingen således 2-2, og efter otte minutter havde hjemmeholdet, Egebjerg IF, indkasseret endnu et mål.

Næsten simultant med pausefløjtet scorede Rask Mølle OIF halvlegens sidste mål….til 4-5.

Det var helt skørt

Her nogle dage efter har Egebjerg IF-træner, Jesper Rasmussen, stadig lidt svært ved at forstå, hvad der egentligt skete i den usædvanlige kamp.

- Det var helt skørt og meget surrealistisk. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, hverken som spiller eller træner, siger han.

- Det var noget af en rutschebanetur. Første var jeg skuffet, da de kommer på 1-0 efter et selvmål da der bare var spillet 30 sekunder. Så blev jeg lidt rystet, og tænkte, hvad skal vi gøre, da de kommer på 2-0 inden der er spillet to minutter. På det tidspunkt tror jeg kun, de havde haft seks eller syv boldberøringer, siger Jesper Rasmussen, som nåede at blive ekstatisk da Egebjerg kom på 2-2. Men den følelse var kortvarig.

- De scorer så til 3-2 efter knap otte minutter, og så må vi på den igen, siger han.

Flere mål – og så gik gassen af ballonen

Efter 45 minutter var der blevet scoret endnu fire mål, så stillingen var 4-5. Et snit på ét mål for hver fem minutter.

Det blev dog også kampens resultat, for i anden halvleg blev det kun til halve chancer og et par langskud til hvert hold.

- Vi brugte pausen til at snakke det hele igennem, og finde tilbage til konceptet, og jeg tror, at Rask Mølle gjorde det samme. Mon ikke det var varmen, som var skyld i den usædvanlige kamp, skyder Jesper Rasmussen, som dog ikke havde noget imod, at kampen blev helt usædvanlig.

- Det var en sjov kamp at spille, og der var både intensitet og nerve. Også ros til en dygtig dommer, som styrede kampen flot – så alt i alt en rigtig god kamp, siger han.

Se også

Se stillingen i Serie 3, pulje 41 


Log ind