Se profilen på den jyske seriespiller

Magasinet Jysk Fodbold har kigget på, hvem den typiske jyske herreseniorspiller er. Se resultatet af undersøgelsen og læs allerede nu det spændende sommernummer her på siden. Bladet rammer gaden 12. juni.


Vi har målt og vejet den jyske herreseniorspiller. Du kan læse resultatet i den nyeste udgave af Jysk Fodbold. Foto: Henrik Bjerregrav.

I denne udgave af Jysk Fodbold har vi undersøgt, hvem den typiske herreseniorspiller er. Han er ung, normalvægtig og så spiller han fodbold, fordi det er sjovt, ifølge en rundspørge blandt næsten 1000 fodboldspillere. Se resultatet af undersøgelsen i bladets mini-tema.

I forbindelse med bladets tema har vi været på besøg i Lisbjerg FC, hvor vi fandt tre spillere, der ikke er som de andre. Hør Kæmpens, Lynets og Stumpens skæve betragtninger om at skille ud på fodboldbanen.

Aarhus Fodbolddommerklub har en målsætning om at få 50 nye kvindelige dommere i 2014. Vi var med 23-årige Anna Svendsen til hendes første dommeroptræden i en 11-mandskamp i herresenior. Vi fulgte Anna før, under og efter kampen, der stod mellem Serie 5-mandskaberne Dynamo Petrobras og FC Vietnam. Læs den aktuelle og underholdende reportage i bladet.

Som altid har vi været på en lang stribe af klubbesøg. Vi har besøgt Harken UGF, der nægtede at smide håndklædet i ringen, var med til Aarhus Universitets udgave af El Clásico, har mødt den nye og visionære formand i Starup UIF og vi har talt med Læsø-spillerne, som får lov at træne med NUBI’s ditto.

Derudover byder vi selvfølgelig også på faste elementer i form af træningsøvelser, Stafetten, Analysen og Update.

Læs bladet i sin fulde længde med en læsevenlig bladrefunktion lige her.

Log ind