Se det opdaterede toerregnskab

Vi bringer her en opdateret oversigt over pointstillingen blandt de bedste toere i Serie 4 og Serie 5 Herrer samt Serie 2 Kvinder.



Kan I nå en oprykningsplads med det yderste af støvleknopperne? Foto: Fodboldbilleder.dk


Dit hold kan stadig lade champagnepropperne sprænge, selv om i misser den oprykningsgivende førsteplads i serierækkerne.

Det gælder i hvert fald i Serie 4 og Serie 5, hvor en stor del af holdene på andenpladsen gør førstepladserne følgeskab, og indløser en billet til efterårets Serie 3 eller Serie 4.

Det kræver dog, at man er at finde på listen over de bedste toere i sin række. Mens det for Serie 4-holdenes vedkommende, gælder, at man skal være blandt de 12 bedste, skal man som Serie 5-hold slutte blandt de 24 bedste toere, før man kan lade champagnepropperne springe.


I kvindernes Serie 2 er det de syv bedste hold på andenpladsen, som rykker op i Serie 1.

Serie 4 og Serie 5 herrer

Da der ikke bliver spillet samme antal kampe i alle puljer, er det ikke pointantallet - men derimod pointgennemsnittet - som er afgørende.

Netop nu skal Serie 4-holdene have et pointgennemsnit på minimum 2,15 for at være inde i varmen. Bemærk dog, at der netop nu, er flere end ét hold, som har dette pointantal.

I Serie 5- skal man netop nu være noteret for 2,14 point, for sidde på en aktuel oprykningsplads som toer.

Serie 2 Kvinder

I Serie 2 Kvinder får de syv bedste hold på andenpladsen avacement til Serie 1. 

I skrivende stund skal man kunne præstere et pointgennemsnit på to point – samt en overbevisende målscore - for at have udsigt til oprykning fra en andenplads. 

Du kan i de kommende uger følge udviklingen her på dbujylland.dk.

Se den præcise pointstilling i de forskellige rækker her (excel).

Læs mere

Læs mere om op- og nedrykning i herresenior og Kvinder.

Log ind