Få styr på toerregnskabet

I Serie 4 bliver de 12 bedste hold på andenpladsen belønnet med oprykning til efterårets Serie 3, mens de 24 bedste toere i Serie 5 kommer i Serie 4. Her kan du se, hvor højt pointsnit dit hold skal have, for at være inde i varmen.



Så er det frem med kuglerammen - jeres pointsnit kan være afgørende i oprykningsstriden.


Nogle gange kan det næstbedste være godt nok. 

I hvert fald i Serie 4 og Serie 5, hvor en stor del af holdene på andenpladsen gør førstepladserne følgeskab, og indløser en billet til efterårets Serie 3 eller Serie 4.

Det kræver dog, at man er at finde på listen over de bedste toere i sin række. Mens det for Serie 4-holdenes vedkommende, gælder, at man skal være blandt de 12 bedste, skal man som Serie 5-hold slutte blandt de 24 bedste toere, før man kan lade champagnepropperne springe.

I kvindernes Serie 2 er det de syv bedste hold på andenpladsen, som rykker op i Serie 1.

Serie 4 og Serie 5 herrer

Da der ikke bliver spillet samme antal kampe i alle puljer, er det ikke pointantallet - men derimod pointgennemsnittet - som er afgørende.

Netop nu skal Serie 4-holdene have et pointgennemsnit på minimum 2,13 for at være inde i varmen, mens man skal have samlet 2,14 point sammen for sidde på en aktuel oprykningsplads som toer i en Serie 5-pulje.

Serie 2 Kvinder

I Serie 2 Kvinder får de syv bedste hold på andenpladsen avacement til Serie 1.

I skrivende stund, hvor holdene har spillet mellem fem og otte kampe, rækker et pointgennemsnit på to point til oprykning.

Du kan i de kommende uger følge udviklingen her på dbujylland.dk.

Se den præcise pointstilling i de forskellige rækker her (excel).

Læs mere

Læs mere om op- og nedrykning i herresenior og Kvinder

Log ind