DBU Jylland søger ny medarbejder

Børne- og breddefodbolden blomstrer som aldrig før. Derfor søger DBU Jylland en ny medarbejder til Region 3, som har hjemmebane på fodboldcenteret i Tilst. Tiltrædelse senest pr. 1. august 2014.

Søg om støtte til indkøb af bolde


Der er fuld gang i den jyske børne- og breddefodbold, og derfor søger vi en medarbejder til DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst med tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. august 2014.

Du vil indgå i DBU Jyllands samlede medarbejderstab på ca. 40 personer, hvoraf 23 holder til på fodboldcenteret. De øvrige medarbejdere er tilknyttet regionskontorerne i Aalborg, Holstebro og Glejbjerg.

Dine arbejdsopgaver vil især være koncentreret omkring DBU Jylland Region 3, der primært tager sig af 3-, 5- og 7-mandsfodbolden i Øst- og Midtjylland.

Vi forventer:

Vi leder efter en person der:

• Er dedikeret til fodbolden.
• Har kendskab til- og flair for det frivillige arbejde i en fodboldklub.
• Har stærke IT-kundskaber.
• Har gode formuleringsevner, både i skrift og tale.
• Er i stand til at gøre rutineprægede opgaver spændende.
• Er serviceminded, fleksibel, har gode samarbejdsevner, er loyal og kvalitetsbevidst.
• Kan arbejde effektivt med flere bolde i luften på samme tid
• Er fleksibel med hensyn til ”skæve” arbejdstider

Arbejdsopgaver:

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

• At bistå med tilrettelæggelse og udarbejdelse af turneringer og stævner
• Sekretæropgaver for udvalg og arbejdsgrupper
• Klubservicering
• Ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et spændende job med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse og stor fleksibilitet.

Sådan skal du ansøge:

Ansøgning med CV skal sendes til leder af DBU Jylland Region 3, Elin Weber Søbye. I emnefeltet på din mail til os bedes du skrive ”Koordinator til DBU Jylland"

Ansøgningsfrist:

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. august 2014, og din ansøgning skal være os i hænde senest fredag den 20. juni 2014 kl. 12.00.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til lederen af Region 3, Elin Weber Søbye på mail eller direkte tlf. 8939 9931.

Oplysninger om DBU Jylland kan ses på: www.dbujylland.dk


 
Fakta om DBU Jylland

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland og den største lokalunion i dansk fodbold med fire regioner, 925 medlemsklubber, 20.000 udendørshold og 175.000 aktive fodboldspillere.  

De fire regioner dækker henholdsvis den nordlige, østlige, vestlige og sydlige del af Jylland. Regionerne har servicekontorer i Aalborg, Holstebro og Glejbjerg og sikrer den tætte kontakt til vores medlemsklubber.

Organisationens stabsfunktioner og Region 3 er placeret på DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst. Der bliver årligt spillet 170.000 kampe i vores turneringer og stævner – heraf knap 45.000 11-mandskampe, som bliver dømt af 1800 aktive fodbolddommere. 

Hvert år gennemfører vi næsten 300 kurser og foretager omkring 520 klubbesøg, og vi understøtter ca. 30.000 frivillige klubledere. Knap 40 medarbejdere og 250 frivillige ledere er tilknyttet DBU Jylland, som har en årlig omsætning på knap 60 millioner kroner og er en non-profit organisation.
 

Log ind