MENU

Sådan udvikler du dine pigespillere

Når DBU Jylland afholder pigeseminarer i marts og april, kan du få konkrete øvelser og redskaber til, hvordan du bedst muligt udvikler dine pigespillere - også de allerbedste.Er du i gang med forberedelserne til den nye sæson, men er kørt træt i de sædvanlige træningsøvelser? Og savner du inspiration til øvelser, som kan udvikle dine spillere endnu mere?

Så tilmeld dig ét af DBU Jyllands pigeseminarer, som afvikles tre forskellige steder i Jylland i marts og april.

Øvelser til udvikling af pigespillere

Formålet med seminarerne er at fylde din rygsæk med masser af nye og spændende træningsøvelser, som vil udfordre og udvikle dine pigespillere. Seminarerne henvender sig til alle pigetrænere, men primært trænere, der har at gøre med årgangene U13 til U18.

Oplægsholderen på de tre seminarer er Sten Tygesen, U14 og U15 talenttræner hos DBU, som til dagligt arbejder med udvikling af pigespillere.

Seminarerne vil indeholde både en teoretisk og en praktisk del, og Sten Tygesen vil introducere dig til en lang række konkrete træningsøvelser. Han vil samtidig præsentere dig for, hvordan du kan forberede dine bedste spillere til indstilling på et af DBU’s talenthold.

Tre pigeseminarer i marts og april

Da pigeseminarerne afvikles tre forskellige steder i Jylland, skulle der være mulighed for at deltage, uanset hvor i Jylland du bor. Seminarerne finder sted her:

Tidspunkt Sted Tilmeld
Onsdag den 26. marts 2014 Brønderslev IF Tilmeld
Onsdag den 2. april 2014 Kjellerup IF Tilmeld
Torsdag den 3. april 2014 Vejen Idrætscenter Tilmeld

Programmet for pigeseminarerne ser således ud:

Program
Kl. 17.00 Velkomst og sandwich
Kl. 17.10 Teoretisk oplæg
Kl. 17.30 Konkrete øvelser på træningsbanen
Kl. 19.15 Gennemgang af øvelser
Kl. 20.00 Tak for i dag

Prisen for deltagelse på et pigeseminar er 350 kr. pr. person. Du tilmelder dig ved at klikke på det enkelte seminar i skemaet ovenfor.

Kontakt os

Har du spørgsmål til pigeseminarerne er du meget velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Se også
Nyhed: ”Få succes med dit kvindehold” – kvindeseminar med den danske kvindelandstræner

Log ind