MENU

Få succes med dit kvindehold

Kvindelandstræner Nils Nielsen er den ene af to oplægsholdere på DBU Jyllands kvindeseminar, som afholdes i Jetsmark lørdag den 15. marts.


Er du nysgerrig efter at vide, hvad der rører sig i kvindefodbolden lige nu? Og vil du have opskriften på, hvordan du skaber succes på dit kvindehold?

Lørdag den 15. marts 2014 afholder DBU Jylland kvindeseminar, og her vil kvindelandstræner Nils Nielsen og U18-pigetræner Erik Bødker fra Romalt IF give dig svarene.

Landstræneren om tendenserne i kvindefodbold

Nils Nielsen er landstræner for det succesfulde danske kvindelandshold. Han har fingeren på pulsen inden for dansk kvindefodbold og ved, hvad der rører sig på højeste niveau.

På DBU Jyllands kvindeseminar vil han berette om tendenserne og udviklingen i kvindefodbolden og vil ud fra egne erfaringer sætte fokus på, hvordan man som træner kan udvikle sine spillere.

Landstræneren vil indlede seminaret med et oplæg og vil efterfølgende præsentere en række konkrete træningsøvelser til inspiration.


Nils Nielsen, kvindelandstræner. Foto: fodboldbilleder.dk.

Fastholdelse er vejen til succes

Kvindeseminarets anden oplægsholder er U18-pigetræner Erik Bødker fra Romalt IF, som udover at være ungdomstræner arbejder tæt sammen med træneren for klubbens kvindehold.

I Romalt IF har man opnået stor succes med sit kvindehold, som på fem år er gået fra at være serie 2-hold til at være tophold i Kvindeserien.

Nøglen til Romalt IF’s succes på kvindesiden ligger blandt andet i klubbens evne til at fastholde spillere. Klubben formår at fastholde en stor del af klubbens egne pigespillere i den fase, hvor de skifter fra ungdomsspillere til seniorspillere. Det er ellers den periode, hvor mange piger falder fra.

Det arbejde er Erik Bødker en stor del af, og på seminaret vil han fortælle om erfaringerne fra Romalt IF, ligesom han vil supplere oplægget med en række konkrete træningsøvelser ude på træningsbanen.

Seminaret afholdes i Jetsmark

Kvindeseminaret afholdes i Jetsmark. Programmet ser således ud:

Program
Kl. 09.30 Morgenmad
Kl. 10.00 Oplæg og øvelser ved kvindelandstræner Nils Nielsen
Kl. 13.00 Frokost
Kl. 13.30 Oplæg og øvelser ved Erik Bødker fra Romalt IF
Kl. 15.30 Tak for i dag


Seminaret henvender sig primært til trænere, som træner kvinder eller piger i de ældste årgange.

Tilmeld dig senest den 5. marts

Du kan tilmelde dig kvindeseminaret her

Der er frist for tilmelding onsdag den 5. marts 2014. 

Prisen for deltagelse er 500 kr. pr. person. 


Kontakt os

Har du spørgsmål til kvindeseminaret er du meget velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.


Log ind