MENU

Fodboldmagasin klar til din tablet

Mandag den 22. december er årets sidste udgave af Jysk Fodbold på gaden. Hent fodboldmagasinet som app helt gratis til din tablet eller smartphone for at få en større og bedre læseoplevelse.


Jysk Fodbold er på gaden med et nyt magasin. Foto: Henrik Bjerregrav.


Årets sidste udgave af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er ude nu.

På den interaktive app-udgave af magasinet kan du se videoer, der giver merværdi til flere af klubhistorierne, du kan trykke faktabokse og ekstra informationer frem undervejs i artiklerne, du kan åbne direkte links til hjemmesider eller mailadresser og du kan nyde de flotte, dynamiske grafiske elementer. Alt sammen sikrer dig en bedre og større læseoplevelse.

For at hente magasinet til din mobile enhed skal du blot gå i App Store eller Google Play og søge på ”Jysk Fodbold”. Herfra kan du med et enkelt tryk hente indholdet ganske gratis.

Masser af godt indhold

Bladets tema er de såkaldte megatrends. Det er fremtidstendenser i samfundet, som uundgåeligt kommer til at påvirke os alle – og det gælder også i fodboldklubberne. Vi kigger på, hvordan du som fodboldleder kan forberede dig på fremtiden. Og på hvordan tendenserne allerede nu influerer hverdagen i flere jyske fodboldklubber.

Udover det interessante tema er der som altid en stribe historier fra de jyske klubber, hvor der er masser af inspiration at hente. Mød fx den nye 24-årige formand for Skovbakkens kvindeafdeling, Marie Greve. Kom med til Bælum/Solbjerg IF, hvor den lille landsby kan præstere endda meget flotte resultater i seriefodbolden. Og hils på U17-drengene fra Lem Boldklub, hvor udeblivelser har betydet, at drengene blot har spillet fire kampe i efterssæsonen.

Endelig er der også masser af faste indslag, fx træningsøvelser, klumme, Fodbold-Lab, Stafetten og analyse af en storkamp.

Rigtig god fornøjelse med læsningen af magasinet!

Log ind