Ny inspiration til fodboldmotionisterne

Er I godt i gang med Fodbold Fitness i jeres klub, men har brug for ny inspiration til træningen? Så kom til inspirationsdag lørdag den 10. maj i Tilst og bliv klædt på til foråret med nye øvelser.


Til inspirationsdagen får I blandt andet nye træningsøvelser som supplement til de eksisterende øvelseshæfter. Foto: fodboldbilleder.dk.

Har I brug for nye idéer til træningen og nye udfordringer? Flere etablerede Fodbold Fitness-klubber efterspørger nye øvelser som supplement til øvelseshæfterne, og det forsøger DBU nu at imødekomme ved at afholde en inspirationsdag.

- Det primære formål med inspirationsdagen er at give tovholdere og trænere ude i Fodbold Fitness-klubberne ny inspiration til at lave flere gode og sjove træningsøvelser udover dem, som man finder i de nuværende øvelseshæfter. Derudover vil der være fokus på, hvordan deltagerne kan blive endnu bedre til at motivere deres målgruppe, siger Anders Østergaard, Fodbold Fitness-konsulent hos DBU.

Arrangementet henvender sig primært til klubber, som allerede praktiserer eller har kendskab til Fodbold Fitness, men klubber, som ikke har det store kendskab til konceptet, er også meget velkomne på inspirationsdagen.

Engagement gennem netværk

- Vi håber, at inspirationsdagen kan være med til at skabe netværk Fodbold Fitness-klubberne imellem. Det bidrager til engagementet at kunne udveksle erfaringer og bruge hinanden aktivt, siger Anders Østergaard.

Indholdet af inspirationsdagen kan bruges i forbindelse med både Fodbold Fitness for mænd, kvinder og mix – og både nye og etablerede Fodbold Fitness-klubber vil få inspiration med hjem.

DBU opfordrer til, at man tager flere af sted sammen for at sikre det bedste udgangspunkt for arbejdet i klubben. Det er altid lettere at være flere om opgaverne.

Program med masser af praktik

Programmet for arrangementet har fokus på praktikken. Som deltagere vil I blive inddraget aktivt i dele af undervisningen – så husk praktisk tøj.

Program
Kl. 10.00-10.10

Velkommen ved Fodbold Fitness-konsulent Anders Østergaard
Kl. 10.15-11.15


Tema: Glæde, motivation og bevægelse – praktisk undervisning på kunstgræsbanen ved klubrådgiver Svend Pedersen
Kl. 11.20-12.00
Frokost
Kl. 12.05-13.30


Tema: Nye Fodbold Fitness-øvelser og formidling til motionister – praktiske stationsøvelser på kunstgræsbanen
Kl. 13.30-14.00
Evaluering og tak for i dag
 
Tilmelding

I kan tilmelde jer inspirationsdagen her.

Der er tilmeldingsfrist lørdag den 3. maj 2014.

Er I allerede en del af en Fodbold Fitness-klub, som på tilmeldingstidspunktet har underskrevet en forventningsaftale, kan I gratis deltage i arrangementet med to personer. For alle øvrige deltagere er prisen 250 kr. pr. person.

Kontakt os

Har I spørgsmål omkring Fodbold Fitness – om inspirationsdagen eller generelt, er I meget velkomne til at kontakte os.

DBU Jyllands Fodbold Fitness-konsulent:
Anders Østergaard – anoe@dbu.dk – tlf. 5166 0221

Ansvarlig hos DBU Jylland:
Christian Kjær – kjaer@dbujylland.dk – tlf. 8939 9934

Log ind