MENU

Hvem er den jyske fodboldspiller?

Vi vil gerne klarlægge, hvem der spiller fodbold i de jyske serierækker. Hjælp os med at finde ud af det ved at bruge to minutter på vores spørgeskema. Samtidig deltager du i en konkurrence om at vinde en af i alt tre Select Super Brilliant.


Hvad er profilen på en seriespiller i Jylland? Foto: Henrik Bjerregrav.Vejer spillerne i Serie 1 mere eller mindre end dem i Serie 5? Hvilken serierække kan prale af at have de bedst uddannede spillere? Og hvor optræder der flest venstrebenede spillere?

DBU Jyllands Facebook-side har vi lagt et spørgeskema op, som du kan udfylde på under to minutter. Ved at svare på spørgsmålene hjælper du os med at klarlægge, hvem det er, der uge efter uge trækker i ”uniformen” og indtager de jyske baner. Du kan også svare på spørgeskemaet lige her.

Som tak for hjælpen deltager du i en konkurrence om at vinde en af i alt tre af de populære Select Super Brilliant-fodbolde.

Det er redaktionen bag det trykte fodboldmagasin, Jysk Fodbold, der gerne vil lave en profil over spillerne i herresenior-rækkerne. Resultatet af undersøgelsen bliver derfor også offentliggjort i bladet, når det udkommer midt i juni.

Log ind