MENU

Gratis stævner for børn i maj

10. og. 11. maj er der Jyske 3-bold Storstævner i Fredericia og Lyseng. Helt gratis for U5-U9 drenge og piger. Tilmeld dit hold nu.

Storstævner 2014 - 2

Forårssolen stråler og de yngste fodboldspillere brænder for at komme ud og lege med fodbolden. Vi tilbyder gratis børnestævner i Fredericia den 10. maj eller Lyseng den 11. maj for piger og drenge mellem 5 og 9 år.

Vi sørger for et stort område med små sammenhængende baner med bander og et væld af udenoms-aktiviteter. Du sørger for at tilmelde dit hold. Så enkelt er det.
 
Masser af sjov og aktiviteter

Hver kamp varer otte minutter på en bane omkranset af bander og for hver aldersgruppe varer stævnet et par timer i tidsrummet kl. 10-18. Der bliver også tid til aktiviteter udenfor banen – prøv bl.a. Hoppebanen, Målkongen og Kaffebaren for bare at nævne et udsnit for både små og store.

Stævner er helt gratis – så giv de små fodboldspillere en sjov og festlig oplevelse – og dig selv en hyggelig dag. Tag gerne forældre og søskende med - der er nemlig også aktiviteter for dem, helt gratis.

Her kan du spille med i et Jyske 3-bold Storstævne

I Jylland kan du spille med otte forskellige steder:
Hos Fredericia fF den 10. maj
Hos IF Lyseng den 11. maj
Hos Bording IF den 22. juni
Hos HOG Hinnerup den 23. august
Hos Aalborg B den 30. august
Hos ØBG Silkeborg den 31. august
Hos Tarp B den 13. september
Hos Nykøbing Mors IF den 14. september

Det koster ikke noget at være med og alle spillere drager hjem med en flot medalje om halsen og en festlig oplevelse i benene.

Tilmelding online


Tilmelding foregår enten via KlubOffice eller staevner.dk. Det er også muligt at tilmelde via en mail til Jeanette hos DBU Turneringer. Online tilmelding lukker ca. 10 dage før stævnet, kontakt derefter via mail - vi tager også hold med i ugen op til stævnet.

Du behøver ikke tilhøre en klub for at deltage – så måske vil du bare samle 4-5 af nabobørnene eller nogle fætre og kusiner? Du er velkommen – tilmeld bare dit hold.

Se mere
www.jyske3bold.dk
Gratis børnestævner hele sommeren


Log ind