MENU

Få kendt TV-kommentator til din kamp

Film dit holds sejrssang eller kampråb og få chancen for at få en af jeres kampe kommenteret af den kendte TV-kommentator Jimmy Bøjgaard.Synes du, at det kunne være sjovt at få Jimmy Bøjgaard til at kommentere en af dine fodboldkampe. Grafik DBU Jylland Kommunikation


Synger dit hold sejrssang eller har I et kampråb?Så har I muligheden for at vinde en helt unik præmie: Et langt sammendrag fra en af jeres kampe, som bliver kommenteret af den kendte sportskommentator Jimmy Bøjgaard.

Det er således førstepræmien i en konkurrence på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold, hvor man skal uploade et videoklip af sit holds sejrssang eller kampråb for at deltage.

Tv-kommentator med stor erfaring

Jimmy Bøjgaard vil kommentere et langt sammendrag på mellem fem og ti minutter fra en af vinderholdets kampe – og han vil gøre det i vanlig humoristisk og entusiastisk stil.

Han har mange års erfaring som sportskommentator, og har, udover fodbold, bl.a. kommenteret ishockey, amerikansk fodbold og det populære Zulu Djævleræs.

I vil både modtage den endelige film på en dvd, ligesom den vil blive uploadet på DBU Jyllands Youtube-kanal.

Deltag og stem!

I kan deltage I konkurrencen her.

Deadline er 21. maj 2014 kl. 12.00, hvorefter vi vil planlægge hvilken kamp vi skal filme i fællesskab med vinderholdet.

Bemærk: Man skal ’synes godt om’ Jysk Fodbold på Facebook, for at kunne deltage og stemme.

Log ind