Gaveindsamlinger

Skanderborg Kunstgræsbane

Formålet med indsamlingen er at få skabt det økonomiske grundlag til at få etableret to kunstgræsbaner på vores nuværende græsbane på Fælleden (nedre), som kan stå klar til brug til september 2021 og dermed vintersæsonen. Vi skal indsamle ca. 3 millioner kroner, som sammen med Skanderborg Kommunes tilskud, vores opsparing og vores kontingentforhøjelse på 250 kr. pr. medlem pr. år skal finansiere projektet. Du kan støtte projektet ved at donere et bidrag - enten som privatperson eller som virksomhed. Alle bidrag er yderst velkomne – små som store. Alle bidrag offentliggøres (hvis det ønskes) på en ”tak for støtten tavle” ved den nye kunstbane, på vores website, i annonce i Ugebladet samt på tavle i vores klubhus. Private og virksomheder kan donere. Bemærk Skat giver fradrag for bidrag på 26% for private donationer op til 17.000 kr. Tak, fordi du vil være med til at gøre det muligt at spille fodbold året rundt i Skanderborg.

FC Skanderborg

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.