Gaveindsamlinger

KHIF FODBOLD's Kunstgræsbane

INDSAMLING TIL KUNSTGRÆSBANE I KOLT-HASSELAGER IF Formået med indsamlingen er at skabe et årligt tilskud til driften af KHIF FODBOLD's kunstgræsbane i Hasselager. Banen forventes klar fra sommeren 2021. Indsamlingen startes dog op allerede i 2020, så der allerede nu kan indsamles et buffer beløb til den løbende drift. Anlæggelsen af banen er 100% finansieret via tilskud på 6,9 mio. kr. fra Århus Kommune. Du kan støtte den fremtidige drift ved at donere et bidrag. Du bestemmer selv beløbet, og kan få fradrag i 2020 for maksimalt 16.600 kr. I 2021 er beløbet 17.000 kr. Alle bidrag er yderst velkomne - såvel små som store. Tak for dit bidrag til KHIF FODBOLD's kunstgræsbane.

Kolt/Hasselager IF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.