Der kan være mange gode årsager til at benytte mulighederne for fleksibilitet i DBU Jyllands ungdomsturneringer.

For eksempel kan brugen af de særlige fleksibilitetsregler gøre det muligt for klubben at stille hold i en ungdomsrække. Det kan også give spilleren mulighed for at spille med på ét ældre og højere rangeret hold, uden at være nødsaget til at droppe sit eget hold i samme ombæring.

Selvom de nuværende fleksibilitetsregler bliver benyttet flittigt, er det dog tid til, at de får et serviceeftersyn. Det er nemlig vigtigt, at de tilgængelige fleksibilitetsregler er tidssvarende og tilstrækkelige, og i den forbindelse har vi brug for jeres hjælp.

Giv dit input eller kom med på en lytter

Derfor inviterer DBU Jylland alle interesserede med til et webinar den 18. marts, hvor det netop er fleksibiliteten i ungdomsrækkerne, som er på tapetet.

På webinaret vil DBU Jyllands ungdomsudvalg bl.a. fortælle om de nuværende fleksibilitetsmuligheder, ligesom udvalget vil dele ud af sine tanker omkring yderligere fleksibilitetsmuligheder.

Først og fremmest ønsker ungdomsudvalget dog at lytte til, hvilke udfordringer I har i det daglige i klubberne, som DBU Jylland kan hjælpe med.

Webinaret løber af stablen den 18. marts fra 19.30 til 20.30, og du kan melde dig til lige her

Vi gennemfører webinaret ved minimum 20 deltagere, så skynd dig at melde dig til.

Program

  • Velkomst og præsentation
  • Information om nuværende muligheder for fleksibilitet
  • Præsentation af ungdomsudvalgets tanker om yderligere fleksibilitetsmuligheder
  • Hvilke udfordringer har I i det daglige, som DBU Jylland kan hjælpe med?
  • Andet nyt fra DBU Jylland ungdom
  • Eventuelt 

Spørgsmål eller yderligere information

Har du spørgsmål til webinaret eller vil du gerne vide mere, så kan du kontakte Inge Lund-Nielsen på ilun@dbujylland.dk eller 8939 9957.