Frivillige er altafgørende for fodboldklubben. Alligevel er det ofte frivilligheden – rekrutteringen, fastholdelsen, udviklingen, som vi har allersværest ved at finde tid til som ledere i en fodboldklub. Og derfor er det ofte et område, som giver mange frustrationer i dagligdagen.

- Glæde og energi er nøgleord for de frivillige og deres arbejde i klubben - herunder klubledelsen. For mange opgaver til for få hænder er ofte en udfordring, som netop ikke giver den nødvendige glæde og energi. Det betyder ofte, at drift kommer til at fylde for meget på ledelsesmøder i stedet for udvikling. Mere tid til det frivillige arbejde giver mere glæde, og mere tid giver mulighed for udvikling, fortæller projektleder i DBU Jylland, Ove Lyhne.

Få hjælp til at prioritere

På dette korte webinar sætter vi fokus på, hvordan du som formand eller bestyrelsesmedlem finder tid til organisere og prioritere de frivillige.

Det gør det ikke bare sjovere at være leder og bestyrelsesmedlem i en fodboldklub. Det styrker også hele fundamentet, som vi står på – og dermed kan vi komme ind i en positiv spiral i stedet for en negativ.

- På webinaret vil vi blandt andet vise deltagerne, hvordan man via en klubrådgiver fra DBU Jylland kan blive understøttet til at få mere tid til klubledelse og prioritere organiseringen af de frivillige. Vi stiller også deltagerne spørgsmål, som de kan bruge i deres egen refleksion over rollen som klubleder. Forhåbentlig kan det afføde nogle tanker og idéer hos dem, som de kan bruge til at organisere ledelsesarbejdet i klubben på en mere hensigtsmæssig måde, siger Ove Lyhne.

I Sunds IF er den negative spiral vendt

På webinaret kigger vi på Sunds IF, der netop har knækket koden på frivillighedsområdet. Klubbens formand Ole Olesen fortæller om, hvordan han har fundet tid til at være formand, og hvad det har gjort ved klubben og frivilligheden i Sunds IF.

Tilmeld dig webinaret nedenfor. Efter din tilmelding modtager du en mail med et link til mødet.

Praktisk information

  • Dato: Tirsdag d. 26. september
  • Type: Webinar (Teams - man får tilsendt link)
  • Målgruppe: Formænd og andre personer med ledelsesfunktioner i klubben
  • Varighed: 16.30 - 17.30
  • Pris: Gratis

Webinaret optages til senere brug og deles på vores platforme.

Har du spørgsmål? Kontakt:

Ove Lyhne Til Web
Projektleder Ove Lyhne